Németországban a migránsok miért támadják a mentőket, tűzoltókat?
Még a rendőrök megtámadása valamelyest érthető, ott lehet valamilyen sérelem, ellentét és az Amerikából származó, terjedő BLM mozgalom is táplálhatja a rendőrgyűlöletet, de a mentősök, tűzoltók a múltban nyugodtak végezhették a munkájukat.
20 Hivatalból vagy idióta vagy ez már telex hatás?
Hol írtam, hogy minden migráns bűnőző? ennyire nem kell felszopni a FOS médiát, akkor sem, ha jól esik.
Értem, hogy a te agyad ennyire van kalibrálva, de van világ a telexen kívül is. És gondolkodó emberek.
#18 ÉS?
Attól mert valaki szegénységben nőtt fel vagy úgy él még miért is kell neki mentőket borogatni, autókat felgyújtani?
Az, hogy nálunk is vannak olyanok akik ezt csinálják, miben is mentesíti a történtek alól a nyugati országokat ahol most történik ez sokkal nagyobb méretekben - miközben korábban, ott nem történtek ilyenek?
Ha most Budapesten nekiállna egy csapat autókat gyújtogatni, kirakatokat betörni meg mentőt, tűzoltót borogatni, arra mentség/magyarázat lenne, hogy "Érden, vagy Cegléden, vagy Bicskén, vagy Ózdon, vagy Borsodban." is ezt szokták csinálni?
Komolyan nem értem, miért próbálsz meg mentegetni egy MÁSIK bűncselekménnyel, MÁSIK elkövetőkkel valamit ami bűncselekmény?
22es, úgy látszik, hogy telexesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt lássa, tényleg.
Itt nincs állandó rendőri felügyelet. Van olyan utca, ahová szó szerint csak rohamkocival tudnak bemenni, ha balhé van és ott sem maradnak 10 percnél tovább.
Ismerik a rendőröket, sokszor a szomszédjuk, vagy a rendőr anyja, apja tanitotta őket, pontosan tudják, hol laknak a rendőr rokonok.
Ez egy külön ország, akár elhiszed, akár nem. Telexel, vagy anélkül, ez létezik itt. És nagyon nehéz ebből kitörni, sokszor még magyarként is és cigónak sem kell hozzá lenni.
"Dinamit méretű petárdákat dobáltak az udvarokba fehér, magyar fiatalok."
Mekkora a dinamit mérete?
23 Tehát, ha már úgyis így van, jöhet bármennyi migráns mert ugyanaz ugye?
na a FOS média kb. ezt nyomja.
#23 Még mindig nem értem ennek mi köze van a kérdéshez?
Miért hiszed azt, hogy bármi ami nálunk történik és korábban is történt az mentesíti azokat akik most csinálták ezt másik országban?
#27 De még mindig nem írtad le, hogy ennek mi köze van a kérdéshez?
Miért számít az hogy mi van Borsodban, mi nincsen Budapesten akkor amikor a kérdés "Németországban a migránsok miért támadják a mentőket, tűzoltókat?"???????
Én már értem, ilyen a telex módszer.
Ne beszéljünk a migrációról, sem pedig bármilyen vélt vagy valós káros hatásáról, mert olvadnak a jégsapkák és az sokkal nagyobb baj.
Ráadásul a melegek sem házasodhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!