Ukrajnának reszeltek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 20:20
1/12 anonim 

válasza:

Hát, ha van egy kis szerencsénk, szovjet édestestvéreink a térképről is leseprik.
2/12 anonim 

válasza:

Már a háború első napja óta ezt mondják
3/12 anonim 

válasza:

Igen, 3 nap és elfoglalják Kijevet.
4/12 anonim 

válasza:

Ukrajnának már a háború előtt is reszeltek. Még a Kelet-Európai szinthez képest is irgalmatlanul fogyott a népesség. Most pedig lassan az ország egyharmada elhagyta Ukrajnát. Felmérések szerint 1/3-uk nem is akar hazamenni később sem, masik 1/-ad pedig még gondolkozik. 100-150-ezer katonakorú ukrán férfi esett el az ororszok ellen, nekik sem lesznek már gyerekeik. Még ha valami csoda folytán győznének is, ők már így is biztosan vesztettek.
5/12 anonim 

válasza:

#4 Még a végén Japán elmozdul az utolsó helyről 😃
6/12 A kérdező kommentje:
"Igen, 3 nap és elfoglalják Kijevet."
Annál azért szerintem több lesz. Te nagyon túlbecsülöd Szurovikint, csodákra azért talán még ő sem képes.
2022. dec. 23. 20:57
7/12 anonim 

válasza:

"Igen, 3 nap és elfoglalják Kijevet."
Szerintem is több lesz mint három nap. Jó ha tavaszig elfoglalják.
8/12 anonim 

válasza:

Egyáltalán megpróbálják Kijevet elfoglalni?
9/12 anonim 

válasza:

Idáig jönnek a határig. Nagyon nehéz lenne nekik pont Kijevet nem elfoglalni, mert ha így tennének onnan hátba is támadhatnák őket. Nem tanultál hadviselést? Ellenséges állást sosem hagyunk hátra.
10/12 anonim 

válasza:

Szerintem igen. Az oroszok olyan tüzet zúdítanak rá, hogy semmi sem marad épen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!