Az Anglia-Szenegál meccsen nem volt kicsit abszurd az, hogy az angolok térdeltek a feketékért, a szenegáliak meg nézték, hogy ezek most mit csinálnak?
Figyelt kérdés
(Aki nem tudná: a szenegáliak full feketék.)2022. dec. 20. 08:03
11/15 anonim válasza:
A szenegáliak feketeellenes rasszisták!
(Igen, csak ironizáltam)
12/15 anonim válasza:
Már eleve szánalmas ez a térdeplősdi. Egyetlen ma élő fehér ember sem tartott néger rabszolgákat, így semmi ok nincs rá. (Amúgy az Anglia-USA meccsen én is röhögtem :D)
13/15 anonim válasza:
12, rabszolgát nem.
De 50-60 éve az USAban még kőkeményen ment a szegregálás. Külön szórakozóhelyek, külön buszok, vonatok, külön mosdók.... És bizony 50-60 év nem olyan sok, még sokan élnek akik ebben nőttek fel.
Ennek ellenére ez a térdelősdi jó nagy baromság, de azért akkor sem érdemes úgy tenni, mintha ez a régmúlt lenne.
14/15 anonim válasza:
Senkit nem érdekel! -Nem rajtam röhögött a fél világ!... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!