Az Anglia-Szenegál meccsen nem volt kicsit abszurd az, hogy az angolok térdeltek a feketékért, a szenegáliak meg nézték, hogy ezek most mit csinálnak?
Figyelt kérdés
(Aki nem tudná: a szenegáliak full feketék.)2022. dec. 20. 08:03
1/15 anonim válasza:
Legalább annyira lehetett nekik abszurd, mint egy angolnak azt nézni, hogy Magyarországon meg politikai kampány folyik a transzok és melegek ellen!
2/15 anonim válasza:
1, Miért hazudsz? Nem folyik itt semmilyen kampány a transzok, melegek ellen
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az egyetlen ember vagyok a földön, aki ragaszkodik hozzá, hogy a lehető legkevesebb hazugság hangozzon el tőle és igy idejére sem emlékszem, mikor hazudtam utoljára. Ennek fényében, és a lelkiismeretemmel a hátamon irom, hogy kikérem magamnak, hogy hazudnék!
4/15 anonim válasza:
3, akkor megvezetett ember vagy -.-
5/15 anonim válasza:
Az angolok azoknak a feketéknek a jogfosztására hívják fel a figyelmet akik fehér többségű országokban élnek. Szenegálnak ehhez sok köze nincs.
6/15 anonim válasza:
Ki nem az manapság? Mi mind egy szimulált propagandában élünk!
7/15 anonim válasza:
Kolonizáló és kolonizált országok, globális észák és dél, történelmi és geopolitikai alapfogalmak, de nyilván a gyakori polrovat jobber népétől nem lehet ennyit sem elvárni.
8/15 anonim válasza:
6 "Ki nem az manapság? Mi mind egy szimulált propagandában élünk!"
Ne haragudj, de ezt mégis honnan tudod? Komolyan érdekelne. Fizikus vagyok
9/15 anonim válasza:
5: milyen jogaiktól vannak megfosztva a feketék?
10/15 anonim válasza:
Anglia-USA meccs még szánalmasabb volt, hiszen a BLM az USÁ-ból indult, azok meg csak néztek, hogy mit térdekelnek az angolok. Én meg ott röhögtem a tv előtt 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!