Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más nem unja már ezt a meetoo-...

Más nem unja már ezt a meetoo-hisztit, hogy minden híres, fehér férfi celebet lekaraktergyilkolnak?

Figyelt kérdés

[link]

Most a Backstreet boys egyik tagját vádolja nemi erőszakkal 21 évvel ezelőttről (!) egy csaj, aki hogy hogy nem, a fiúk turnébuszában kötött ki koncert után... Még mindig itt tartunk, hogy bemondásra el kell hinni mindent, csak azért, mert a vádló egy nő, az "elkövető" meg fehér heteró férfi?

2022. dec. 14. 01:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

nem arról van szó, hogy "minek ment oda"., hanem amikor konkrétan a csaj hívja oda, ő akarja a randit, és utána a kamerák felvétele szerint a csaj hívja, rángatja be a mosdóba a srácot, akkor hagyjuk már, hogy "kéretlenül nyúlkált".

na sebaj, így is xar az arány, de még annyi srác se lesz, aki nővel akarna kezdeni valamit, ennek ez az egyetlen következménye lesz. ill. már van.

van olyan gazdag haverom, aki mellesleg csajok bálványa típus, de pont emiatt nem áll le egy csajjal se, azt mondja, nem ér neki annyit, hogy utána vérszemet kapjanak és a pénze miatt bajba keverjék. és igaza van ... nos itt tartunk. királyság, igaz?

2023. jan. 27. 07:26
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

30- nem, nem azért. ez tényleg rossz érv. csak éppen már olyan szinten komédiát csináltak belőle, hogy nem lehet komolyan venni. ez pedig nem a fiúk bűne ...

a sokkal nagyobb baj, hogy még ha ki is derül a hamis feljelentés, akkor se kapja meg a méltó büntetését, pedig egy srác ilyen szintű meghurcolásáért min 20 év járna, csak hogy lássuk az arányokat, mit jelent valaki tönkretétele.

és mégse ... akkor hol az igazság? a nő szava lenne az 20 év után is? ja hogyne ... én meg 1970-ben kölcsön adtam egy haveromnak 200 milliót, és nem akarja megadni. csak szóbeli szerződés volt, és perre megyek érte.

vajon mi lesz belőle ?????

2023. jan. 27. 07:36
 33/33 anonim válasza:
Vicces, hogy lepontozzátok a válaszaim, miközben én követem róla napról napra 20 éve a híreket, és a mai világban már nem lehetetlen felvenni a kapcsolatot híres emberekkel, vagy hozzátartozóikkal. Attól hogy szeretem a zenéjét nem vagyok vele elfogult, úgyhogy ha tett volna valamit nem tennék úgy mintha ártatlan volna. Vettem a fáradtságot és utána jártam mielőtt ítélkezem, tehettétek volna ezt ti is, akik azt állítják hogy igaz a hír. Nick húga nem él a celebvilágban, bármire válaszol ha írunk neki, és nem csak én érdeklődtem ebben a témában, ezért írt egy posztot hogy igazából mi történt. Ebben semmi hihetetlen nincs, ők is ugyanolyan emberek, nem elérhetetlenek. Nekem hiába toljátok az agyszüleményeteket, nem tudtok ti semmit, inkább maradnátok csendben, járjatok utána és nem szennylapokból kell tájékozódni..
2023. jan. 28. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!