Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más nem unja már ezt a meetoo-...

Más nem unja már ezt a meetoo-hisztit, hogy minden híres, fehér férfi celebet lekaraktergyilkolnak?

Figyelt kérdés

[link]

Most a Backstreet boys egyik tagját vádolja nemi erőszakkal 21 évvel ezelőttről (!) egy csaj, aki hogy hogy nem, a fiúk turnébuszában kötött ki koncert után... Még mindig itt tartunk, hogy bemondásra el kell hinni mindent, csak azért, mert a vádló egy nő, az "elkövető" meg fehér heteró férfi?

2022. dec. 14. 01:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%
Hol van már karrierje Nick Carternek...
2022. dec. 14. 16:13
 22/33 Missi_Key ***** válasza:
28%
nevetség tárgyává teszik a nemi erőszakot. nincs más olyan bűntény amit bizonyíthatóság hiányában 21 év után tárgyalnának. gondolj bele. ha súlyos testi sértés lenne a vád, 21 év után körberöhögne a bíróság, hogy jó akkor viríts egy látleletet.
2022. dec. 17. 23:12
 23/33 anonim ***** válasza:
11%
Vicces ... nagyon tulzasba estunk ebben a temaban sajnos.
2023. jan. 14. 14:16
 24/33 anonim válasza:
0%

Aki most megvádolta, ő egy autista, befolyásolható nő, aki(k)nek hirtelen eszébe jutott, hogy most ez a trendi és így lehet pénzt szerezni. Később nyilvánosságra került egy üzenet, amiben a lány bevallotta, hogy ő nem akarta ezt az egész botrányt kirobbantani, kényszerítették. Azt is nyilatkozta, hogy nem akarja hogy Nick börtönbe kerüljön, neki pénzbeli kártérítés kell. Na ha engem, téged, lányodat vagy anyádat megerőszakolja valaki, nem azt szeretnéd, hogy börtönben üljön? De. Szóval itt már megbukott a dolog.

Halottról jót vagy semmit tudom.. de Nick néhai öccse Aaron keresett fel pár nőt, és fizetett nekik, ha azt állítják, hogy Nick megerőszakolta őket 20 éve. Olyan nőket keresett fel, akik tényleg voltak valamilyen kapcsolatban Nickkel, akár kolléga, barát, futókaland, de az egyik nő, aki jó barátságot ápolt Nick idősebb húgával BJ-vel, neki bevallotta, hogy Aaron fizetne neki, ha megvádolná Nicket. A fő vádoló Melissa, Aaronnel élőben tiktokon mondták a magukét, és Melissa feltűnően jóban lett Aaron Carterrel.

Meg amúgyis, abban az időben Nicknek nem lett volna szüksége erőszakra, főleg ha rajongóról volt szó, azok odadobták volna magukat, vagy épp ők erőszakolták volna meg Nicket.

21-esnek: Hol van Nicknek karrierje? Tény, hogy szólóban nem futott be úgy mint a BSBvel, de a mai napig teltházas koncerteket adnak és turnéznak. Elmondanám, hogy a 260ezres VIP is sold out volt itt a csóró Magyarországon is, és több volt a magyar mint a külföldi. Más országokban is hasonló a helyzet, még mindig tartják a rajongótábort, úgyhogy valótlant írsz.

2023. jan. 22. 00:51
 25/33 anonim ***** válasza:
73%

"Meg amúgyis, abban az időben Nicknek nem lett volna szüksége erőszakra, főleg ha rajongóról volt szó, azok odadobták volna magukat, vagy épp ők erőszakolták volna meg Nicket."

Ez egy nagyon rossz érv. Az, hogy valaki jól néz ki, nem jelenti, hogy nem lehet bűnöző...

2023. jan. 22. 03:13
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

nem rossz érv.

nekem si volt szerencsém ismerni pár "nagyon felkapott" srácot, férfit, és úgy, ahogy írta az illető, neki aztán a kisujját se kellett megmozdítania, és tapadtak rá a csajok. naponta mást kapott, ha éppen akart. és bizony inkább a csajok erőszakolták meg őt, volt ilyen házibuli is, alig tudott kimenekülni jóformán.

szóval sztem ez is egy érv. mi a frászért erőszakolna, ha levekarni se tudja magáről a legjobb nőket se?

és hát igen, a mai napig tart a hiszti, akármelyik országot nézem, mindenhol van folyamatban valami hasonló ügy, hogy híresebb férfi kontra X csaj. ugye most van a focista, aki a diszkóban találkozott a csajjal, azán állítólag történt valami (de a csaj hívta be a mosdóba ...), és lehetne ezeket sorolni napestig, az USA-ban naponta felbukkan egy újabb botrány, akár 20 év után is. elég.

csak remélni tudom, h ezek a csajok pofára esnek, és nemhogy pénzt nem kapnak, de visszanyal a fagyi jogilag is, mert kicsit sok már a pofátlanságból és a hisztiből.

2023. jan. 22. 08:34
 27/33 anonim válasza:
27%

Ez nem rossz érv, ez TÉNY! Láttad már a 2001es around the world videókat róluk? Hisztérikus nők ezrei gyűltek össze az utcán, és a turnébuszuk nem tudott elindulni, de szó szerint több ezer nőről van szó. Ez abban az időben volt, mikor az állítólagos erőszak történt. Akkor Nick volt szemükben az atyaúristen. Meg ez a Melissa Nickkel szerepelt egy tini horrorfilmben, és Melissa ment fel Nick lakásába, amit ő maga nyilatkozott. Minek ment fel? Meg a filmbeli kollégájuk is adott egy nyilatkozatott Nick mellett, hogy Melissa bele volt Nickbe zúgva, csak nem kellett Nicknek max egy numerára, amit ő is akarhatott nyilván, ha rá volt kattanva Nickre. De a csaj már nem sikeres semmiben, gondolom le van égve és úgyis könnyű pénzt remélt.

Nekem onnan van rálátásom, hogy Nick húga ismerősöm facebookon, ott kitálalt mikor botrány volt, hogy tudja hogy Aaron fizette volna le azt az 1-2 nőt, Melissa kiverte a balhét, a másik csajban meg volt annyi gerinc, hogy nem tette, de előtte Nick húgának mindent elmondott. Ennél világosabban hogyan értessem meg hogy ez nem érv?

2023. jan. 26. 18:50
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
Na, kezdjük felsorolni az összes hülye érvet, már volt a "minek ment oda", az "ilyen helyes srác nem szorul rá" meg "a húga szerint jó fej"...
2023. jan. 27. 01:02
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

De mit nem lehet érteni azon, hogy nem rossz érv? teljesen logikátlan, amit írnak.

persze tudom, minden fiú/férfi erőszakoló, jaaa, hogyne.

már mémek vannak erről a jelenségről, legutóbb egy spanyolt láttam, hogy a kiscsaj rollerezik éppen a rendőrségre, összetalálkozik egy arátnőjével és azt mondja neki:

"ma éppen ráérek, eszembe jutott, h 10 éve megerőszakoltak, úgyhogy megyek a rendőrségre, teszek egy feljelentést"

aki írta a testi sértést és abizonyíthatóságot, nos én is ezt tenném, ha bíró lennék. igenis meg kell követelni a bizonyítékot. kamerafelvétel, akkori látlelet tanúval, stb stb, lényeg h objektív legyen, ne csak mert azt mondja. viccé fajult ez az egész téma ....

agyrém, ami megy. és azt se feledjük, h pont a metoonak van rengeteg áldozata !!!!!

2023. jan. 27. 07:23
 30/33 anonim ***** válasza:
„a nemi erőszak nem létező dolog, mert vannak róla vicces mémek a neten”...
2023. jan. 27. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!