Mi az oka annak, hogy a toleranciáról és elfogadásról híres amerikai demokraták 37%-a nem barátkozna republikánusokkal, míg fordítva ez csak 5%?
2021. dec. 15. 21:31
1/7 anonim válasza:
A demokraták és a liberálisok sohasem voltak toleránsok.Csak az általuk választott csoportokkal azok.
2/7 anonim válasza:
Nem vagy túl bajnok a logikában, ugye?
Ez csupán a republikánusok szélsőségesebbségének a tökéletes illusztrációja. Még a saját szavazóik sem néznék ki a demokratákból, hogy csőcselékként lerohannák az amerikai kormány egyik legikonikusabb épületét, hogy nyíltan uszítsanak bizonyos csoportok ellen.
3/7 anonim válasza:
2#
A blm-es csőcselék nagy része demokrata szavazó.
4/7 anonim válasza:
És a Capitoliumot megostromlók mekkora része volt az, zsenikém?
5/7 MDaniel98 válasza:
Se a republikánusok, se a demokraták nem toleránsak azokkal szemben, akik velük ellentétes elveket vallanak, a különbség az, hogy a republikánusok szeretik azt állítani, hogy azok, de az én véleményem szerint felmérés ide vagy oda nem nagyon látom, hogy olyan nagy barátkozókedv lenne a két tábor részéről egymás felé.
6/7 anonim válasza:
Ez a dolog náluk nem okoz túl nagy gondot.
Olyan mint amikor egy NFL meccsen a két csapat drukkerei nyugodtan keveredhetnek a lelátón és üvöltve drukkolhat az is, aki szektorban kisebbségben van, mert emiatt nem esik bántódása.
Ők ezt a dolgot beárazták és nagyjából fele fele arányban támogatják az egyik vagy másik pártot.
A politikájukban zsákmányrendszer van. Minden kinevezett tudja, hogy 4 éve van
7/7 anonim válasza:
Mert nem tudjuk megérteni a szélsőjobboldali és konzervatív republikánusok elveit. Mondjuk én a világon sehol sem értem a jobboldali "elveket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!