Egyetértesz-e azzal, hogy idén elítélhetnek egy 97 éves nőt, aki egy 21 éves titkárnő volt a holokauszt idején?
Ez csak egy példa volt a több 100 hasonló közül.
Mi olyan hihetetlen? Vagy talán azt hitted hogy a szegény ártatlan magyarok nem csinálnak semmi brutálisat?
" több mint 400 000, a mai országterületről 200 000[3] magyar zsidó áldozata volt a holokausztnak. Az áldozatok a katonai munkaszolgálatban, a magyar hatóságok deportálások alatti brutalitása következtében, illetve deportálásuk után német haláltáborokban, tömeges kivégzésekben veszítették életüket"
Az átlag magyarok örültek a deportálásoknak. Támogatták az ügyet. A zsidó földeket házakat elfoglalták.
Vagyis minden magyar részt vett benne.
#52 láttam valahol egy ilyen beszámolót, de már nem tudom hol.
De attól még igaz.
Ez nem hazugság, egyszerű tényeket írtam.
"ezen a vonalon számos vonatkozásban több történt nálunk, mint maguknál a németeknél, részint pedig olyan brutális, sőt olykor embertelen módon, ahogyan maguknál a németeknél sem történtek intézkedések.[39]
Horthy 1944. július 17-én írott levelében még Hitlernek is megemlítette azokat a „sokszor brutális és embertelen módszereket”, amelyek a vidéki zsidóság deportálását kísérték"
Most az hogy mi számít embertelen brutalitásnak...
Nyilván öltek gyilkoltak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!