Mi a véleményed arról hogy Manchester-ben, London-ban már majdnem, Birmingham-ben pedig már végleg kissességbe került a fehér népesség?
Természetesen a libbant, "tuddjukik" által irányított sajtó be sem számol erről, sokkal fontosabb és világraszólóbb hír az hogy egy angol nemesasszony meg merte kérdezni egy fekete "angoltól" hogy honnan származik ami miatt azonnal el is bocsátották a hálás királyi családtól hatvan év hűséges szolgálat után. Vagy ha említették is ezt a hírt akkor azt ünnepelve, mintha örülni kéne neki hogy fogynak el a fehérek és hogy ez csak a libbant pártok malmára fogja hajtani a vizet. Természetesen ha ezt a folyamatot negatív fényben mered feltüntetni (fehér népírtás, Great Replacement), akkor hirtelen nem is történik ilyesmi, te meg csak egy rohadt náci-rasszista elmebeteg összeesküvés hívő vagy. Összeségében az Egyesült Királyság már csak 74%-a fehér és ezzel arányosan növekedik a bűnözési ráta is. Mi a véleményed erről? Hány éve van még hátra a fehér rassznak?
20
Már bocs de folyamatosan a libbant dumát nyomod minden kérdés alatt. Mindenért a kormányt hibáztatod, a nyugati ballib világot dicsőíted és véded az azt kritizálók ellen. Ezt bárki visszanézheti. Miért fáj az ha annak nevezlek ami vagy?
Mert nem tud szembenézni az igazsággal.
Most épp azt fleseli saját magáról, hogy ő milyen jól érezné magát egy cigány közösségben 😂😂😂😂
Szerinted mennyire van megborulva a pali?
Kérdező, itt egy friss walking tour Londonról, ha van rá időd és szeretnéd megvizsgálni pontosan a kérdésed valóságtartalmát, nyugodtan nézd végig:
https://www.youtube.com/watch?v=ypdUaRSDwGg
én megtettem és szerintem ugyanolyan London, mint volt
"Mindenért a kormányt hibáztatod, a nyugati ballib világot dicsőíted és véded az azt kritizálók ellen. "
Nem hibáztathatom a réti sasokat, ha a döntéseket ÁLLÍTÓLAG a kormány hozza. Azokat, amivel egyre csak távolodik Magyarország egy jóléti államtól. Vagy ti valami keleti szarkupac tetején szeretnétek élni? Mert bocs, de nekem ez a ruszki seggnyalás nem jön be. Hogy dicsőítek-e bármilyen nyugati országot? Kétlem. Mutasd. Egyszerűen tudom, hogy amit az ilyen "kérdések" alatt összeírogattok, azokat nem saját tapasztalatból írjátok, hanem olvastátok "valahol" (lényegében tökmindegy, hogy hol). Ha neked a tények közlése már dicsőítés, akkor ám legyen, de ez esetben igazolod azt, hogy a hozzád hasonlók miatt szégyen ma Magyarországon jobboldalinak lenni. Nyugi, a baloldali agymosottak sem jobbak. Sajnos egybitesen nem értheted meg azt, hogy egyikhez sem tartozok.
"Most épp azt fleseli saját magáról, hogy ő milyen jól érezné magát egy cigány közösségben"
A te "közösségedben" biztos szarabbul érezném magam, mint egy normálisabb cigány közösségben. Sajnállak, de a tudatlanokat még a cigányoknál is alsóbbrendűnek gondolom.
"Miért fáj az ha annak nevezlek ami vagy?"
Nem fáj, csak felhívom a figyelmed a tévedésedre. De felőlem élhetsz ebben a tudatban, nekem mindegy, szerintem neked is, azon a szinten, ahol te vagy, biztosan nagylány vagy, és már menstruálhatsz is, ha sikerült lelibsizni valakit. Mondhatnám azt is, hogy biztos ettől lesz nagyobb a kukac, dehát ha egyszer azt bizonyítod, hogy az nincs, akkor azt nem írhatom.
"te "közösségedben" biztos szarabbul érezném"
Az elég szar, mert ezek szerint az értékrended egyenlő a nullával.
A dolgozó, nem alkoholizáló embereket semmibe nem nézed, bezzeg a munkakerülő drogos, az mehet 😁 Gratulálok!
24
Bécike, az általad istenített "jóléti" államok épp most hullanak szét. Angliában például a libbant Guardian szerint is válság van.
Ezek a "jóléti államok" az őseik által vérverejtékkel megépített országot herdálják el mindenfajta jöttement migráncsnak. A "jólétet" pedig csak adóságból, inflációból tudják fenntartani, valódi értéket ezek az országok már nem termelnek. Csak amerika csak Kínának már több trillió dolláral tartozik például. Ezért vagyunk folyamatos válságban 2020-óta, mert le kell építeni a jóléti államokat mivel már fenntarthatatlanok. Egy libbant meg csak ne pakoljon nekem a tapasztalatról amikor ilyeneket mond hogy "normális" cigány közösségben élne amikor ilyen nyílván nem létezik. De persze csak én hazudok hogy nem jó és fenntarthatatlan a muttikutti. Nyílvan azért verték szét hollandiát a marokkói szurkolók, vagy azért tört ki lázadás a muszlimok meg az indiaiak között leicsterben
Vagy például los angeles sincs teli rothadó hajléktalannegyedekkel ahol lassan kiújúl a pestis.
"Bécike, az általad istenített "jóléti" államok épp most hullanak szét. Angliában például a libbant Guardian szerint is válság van."
Hát igen. Szerencsére Magyarországon mindenki a kaviárt tömi a hatósági áras farhát mellé.
"Egy libbant meg csak ne pakoljon nekem a tapasztalatról amikor ilyeneket mond hogy "normális" cigány közösségben élne amikor ilyen nyílván nem létezik."
Hát igen, amióta a cigányok eladták magukat egy zsák krumpliért a fidesznek, azóta valóban eléggé elértéktelenedtek.
"Nyílvan azért verték szét hollandiát a marokkói szurkolók"
Örülök, hogy fogalmad sincs s földrajzról. Brüsszelt verték szét, ami Belgiumban van. És hát a foci szurkolók már csak ilyenek. Nálunk is volt könnygáz a magyar-román után, meg repült az utcakő. Pedig mégcsak migrácsok sem voltak. Csak "magyarok" meg rendőrök. És már nem is szemkilövetős korszakos rendőrök. Hiába, nekünk is megvan a magunk keresztje.
"Ezért vagyunk folyamatos válságban 2020-óta, mert le kell építeni a jóléti államokat mivel már fenntarthatatlanok. "
Ezen mondatodat még konteórockailaci is megirigyelhetné.
14
"Ráadásul ha megkérdezel egy átlag angolt, melyiket fogadja be az ország, 100 darab szinesbőrűt, vagy 1 darab nácit, akkor a szineseket fogja választani, mert utálják a fajtádat"
Hehe, ezt mondja miközben a kedves angoljai találták ki mind a nácizmus, mind az árja fajt, mind a szociáldarwinizmust :D Az angoloknak ilyen téren nem kell leckét adni mert mindenkit leköröznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!