Igazából a Disney mostani mélypontja,az elfajzott liberális ""értékeknek"" köszönhető?(woke,lmbtq)
21
Mondjuk a Bros c. film hatalmas bukásához még a Disney sem kellett. Az meg külön poén, hogy még az LMBTQ közösséget sem érdekelte a dolog.
22. Ebből is alt right propaganda lett gyártva, miszerint az emberek azért nem nézték a Brost, mert meleg romantikus film.
Kivéve, hogy voltak sikeres meleg romfilmek a moziban előtte: Love, Simon (ez sorozat folytatást is kapott) vagy a Call me by your name.
Szóval lehet az embereknek nem az volt a baja, hogy melegekről szól, hanem sokaknak a megvalósítás nem jött be (?).
De tudom nektek a helyes válasz mindig az: mert woke. xD
Múlt héten voltam moziban, ott láttam ennek a filmnek az előzetesét. Azelőtt soha nem hallottam róla. Igazából az előzetese sem dobott fel túlságosan. De lehet ezek után megnézem. =D Köszönöm, hogy reklámozod!
Amúgy pl az encanto is mekkora siker, pedig a megjelenésekor a kutya nem volt kíváncsi rá. És hát az is "woke", mert nem fehérekről szól...
23
Nem lett ebből propaganda gyártva, a készítők maguktól hibáztatták az embereket, hogy "De mééénem nééézik?". Ment a mutogatás, hogy mindenki hibás, csak a készítők nem. Ha egy woke bullshit nem sikeres, akkor mindig visítani kell, hogy "Mert a heterofehérkereszténynacionalistákmiattvanez..."
Na meg ugye a szájhabzás, ha egy film stábja és a szereplőgárda nem eléggé diverz...mert akkor mi van ha egy film tojik ebbe a mainstream bullshitbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!