Igazából a Disney mostani mélypontja,az elfajzott liberális ""értékeknek"" köszönhető?(woke,lmbtq)
10. És megbukott a forma1 és a starbucks is? Vagy mit akarsz mondani?
A "deviáns propaganda" meg az, hogy legyél normális ember, aki nem gyűlölködik. Tudom, hogy ez egy született bunkónak fizikai fájdalom, de hát na...
Én azt röhögöm, hogy azt hazudozzák, hogy nincs itt LMBTQ propaganda, de azért a mai filmeknél egyre inkább elvárt (még a stábtagok között is), meg a sportot is belekeverték (erre kiváló példa a német nationalelf).
Erre meg az a válaszuk, hogyha nem tetszik, ne nézzem. Ennyi erővel, ha nekik meg nem tetszik, hogy a többségi társadalom ezt elutasítja, akkor ők meg ne csinálják.
11
Mutass egy országot a világon ahol ez sikerült. Amúgy poén, hogy az LMBTQ sorai között is szép számmal vannak gyűlölködők.
"a többségi társadalom ezt elutasítja"
Ez a többségi társadalom itt van most velünk a szobában?
"az LMBTQ sorai között is szép számmal vannak gyűlölködők."
Tehát a saját gyűlölködésedet más gyűlölködésével igazolod. Miért elégszel meg a ganéban fetrengéssel? Miért nem akarsz több lenni?
14
Miért nem célirányos válaszokat adsz? Ennyi van csak a mai haladókban? Elterelgetni a problémákat amiket ti okoztok?
"Elterelgetni a problémákat amiket ti okoztok?"
Mely problémákat okozta egy film meleg vagy/és fekete szereplőkkel? A Fura világ miatt robbant ki háború, ez okozta az inflációt, ezért nincs benzin a kutakon, a film költségvetésére ment el a tanárok fizetése?
Mert én azt látom, hogy ezzel a kreált "woke problémával" pont ti próbáljátok elterelni a figyelmet a valódi problémákról, hogy azokra még véletlen se koncentráljanak az emberek.
16
Ugyan már. Nem attól lesz a világ jobb hely, mert mindenhova olyan dolgokat erőltettek, amiket nem kéne. Ettől nem oldódik meg sok helyen a fegyveres konfliktus. De ha ti élvezitek, hogy sok ilyen jellegű alkotás, bukás, vagy erősen középszer, hát akkor jó úton jártok.
"3 Hagyjuk már ezt a rizsát,a starbuckstól forma1-ig mindenhol promozzák az lmbtq-t. Egyszerűen a társadalom nem kiváncsi erre a mélységes,deviáns propagandára."
Te amúgy tényleg nem fogtad fel, hogy az a válasz arról szólt, hogy a FILMET nem promózták sehol és nem lehetett előre tudni, hogy van benne egy meleg karakter? Én is a héten hallottam róla először, pedig szoktam disney filmeket nézni.
18
Van esetleg forrásod arról, hogy a filmekbe nem elvárt dolog LMBTQ és diverz karaktereket gyömöszölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!