A jogállamiságot vizsgáló bizottság miért két nagyon is elfogult embert hívott Magyarországról?
"Mondom, hogy Hidvéghi FB-bejegyzését tartalmazza kommentár nélkül. De akkor menjél fel arra a FB-oldalra és olvasd ott. Vagy Hidvéghit is megkérdőjelezed?"
Hidvégi hazudik, bármelyik lap is hozza le a cikkét. Ezt nem nekem írtad, de Hidvégi ugyanolyan hazug disznó, mint Gulyás Gergely. Fideszes a főügyész az országban, a Fideszé a média zöme, Rogán Tónit rakták a korrupcióellenes bizottság élére. Költői túlzással minden fontos pozícióban fideszes ember ül Magyarországon. Ennek ellenére van pofája neki elfogultságról magyarázni. A fideszeseknek ez nem esik le amúgy?
Elfogultság = nem hallgatnak el bizonyos tényeket?!
Gratulálok!
"Elfogultság = nem hallgatnak el bizonyos tényeket?!"
Ezt a fideszről írtad? Nos a fideszes propaganda előszeretettel mond nyilvánvaló hazugságokat is de valamiért azokat a tényeket meg nem közlik le, hogy miért ilyen szar ma Magyarország, sőt szóba se hozzák. Fidesz propaganda=hazugság.
Fidesz propaganda=hazugság. Egyetértek. Ezért is mondtam, hogy nem kattintok erre a szar mandiner linkre.
A kérdező kérdése és linkje alapján gondoltam, hogy nem elégedett a Fidesz a kiválasztottakkal, és elfogultsággal vádolnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!