Számotokra is élvezetes nézni, ahogy Erdogan csicskítja Putyint?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 20:28
1/18 anonim válasza:
Számomra az élvezetesebb ahogyan Putin csicskítja az Eut. :)
2/18 anonim válasza:
@1 Az tényleg vicces, ahogyan próbálkozgat :D
3/18 A kérdező kommentje:
Hogyan? A gázárak a háború előtti szinten és nem 100 ezer EU-s állampolgár halt meg február 24 óta.
2022. nov. 27. 20:32
4/18 anonim válasza:
Nem a kedvencem Erdogan, de ez tetszik benne. Putyinnak lassan semmilyen tekintélye nem marad.
6/18 anonim válasza:
Hát, lehet velem van a baj, de én élvezni a nők társaságát szoktam. Persze a kérdésben említetten én is jót röhögök. :D
7/18 anonim válasza:
Nekem az tetszik ahogyan Putyin a NATOT becsicskította
8/18 anonim válasza:
A Nato maga alá vizelve a sarokban nyüszít. :)
9/18 anonim válasza:
Ja, Bidé annyira tart Putyintól hogy tőle lett elmebajos. Nem csodálkoznék rajta ha hamarosan Scholznál meg Zelenszkijnél is elsokasodnának a pszichiátriai problémák.
10/18 anonim válasza:
Akkor Orbán már tuti hogy Putyin csicskuja ha az elmebaj mértéke a döntő ebben a kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!