Cseh Katalin panaszgyűlést szervezett az EU-ban a pedagógussztrájkok miatt. Vajon arról ejtett bárki szót, hogy 2025-ig béremelést kaptak a pedagógusok, vagy erről hallgat Katka ?
40, amennyiben ez számodra sületlenség, akkor fáradj át a másik többmillió politikai témájú topikba ! Senki nem kötelez rá, hogy itt maradj, ellenben nekem is jogom van egy engem érdelő témát felvetni.Azért van a gyakori.
Nekem meg az a kinos, amikor nem lehet értelmes vitát vagy beszélgetést folytatni az oldalon, mert érv-ellenérv helyett egyre többen butázzák, hülyézik, oltják, degradálják a másikat.
Haladunk ugyebár a szép új liberális társadalom és a világbéke felé, de ha kultúráltan kéne beszélni egy kérdésről, és te nem értesz egyet valamivel, akkor mennyivel egyszerűbb a másik felet leostobázni, sületlenségek összehordásának titulálni.
Menj át nyugodtan azokba a topikokba, amikkel azonosulni fogsz, nem kell sértegetni .
Szerintem nem sok vizet zavar manapság Európában valamilyen sztrájkról való tudósítás, ez egyre megszokottabb jelenség mindenhol sajnos, alig akad az EU-ban olyan hely, ahol ne kevesellenék a munkabért, tekintettel az általános inflációra.
Az sajnos nálunk talán a legmagasabb, meg a litvánoknál, így hát nálunk is bőven sztrájkolhatnának mások is és minden bizonnyal fognak is, pláne ha az infláció nem mérsékelődik, vagy szűnik meg hamarosan, de jelenleg elég rosszak a kilátások sajnos ebben a vonatkozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!