Soha. Amerikát és Európát már Soros György és Soros György szervezetei irányítják a Baloldalon keresztűl 2020 óta. Nekik érdekük az Ukrán háború. Teljesen szétverik az Országot majd felvásárolják. Még ha ebben az egész világ is tönkremegy. Az USA már nem független. Sorosék riábyítják. Az Eu-t is. Soros György adja a parancsot. Sorosnak a háború az érdeke. Soros a főnök. Mi meg a légy a levesükben. Ez a bajuk Magyarországgal. Hiába öntik a pénzt a Magyar Baloldalba. A Magyar Baloldal soros érdekeit szolgálja, nekünk a fidesz kell. A fidesz megvéd minket soros és a Baloldal ellen. A Baloldal a legnagyobb fenyegetés. A Baloldal soros kottájából játszik ahogy az USA és az EU is.
2022. nov. 10. 02:44
2/29 anonim válasza:
Így van, most hogy már a törpök és az trollok is beléptek a háborúba Oroszország oldalán, csak idő kérdése, hogy egész Középföldét bekebelezzék.
A fidesz pedig a válságot nem kezeli. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy 100km-t odavissza autózva lényegesen olcsóbban vásárlok be, mint itthon. Lehet árstoppozni, lehet szórakozni csak nézzük meg hol vannak az energia árak. Igen nyugaton sem olcsó ez tény, csak ott 1-1,5 milliós fizetésből kell ezt kigazdálkodni, nem 150-350 ezerből, és ezen a látszat árstop nem segít! Mivel a kereskedő sem hülye, ráteszi másra. Tehát a kormány határozottan nem a magyar embereket védi! Tvt tudatosan nem nézek, nekem nem fogják átmosni az agyam. Mellesleg az útlevél készülőben van, még mielőtt ennek a majomnak seregbe kelljen vonulni, így tehát a külföldre távozás esélye még nagyobb. Ha véletlenül kiterjedne ide a háború, ezt a förmedvény országot engem nem motiválna a hajlam, hogy megvédjem. Ilyen puhos cigányok seggét! Menjen az majd be, aki megválasztotta őket, és első sorban az élen Győzikével meg nagy Feróval. Lehet menni.
2022. nov. 10. 05:32
5/29 anonim válasza:
Szerintem ez a Magyar Baloldalazó csávó egy bot. El nem hiszem, hogy élő ember lehet ennyire degenerált.
Szerintem Rogán Tóniról azért nem hallunk évek óta, mert megtanult programozni, és ilyen ostoba, Magyar Balodalazó botokat írkál naphosszat.
2022. nov. 10. 06:13
6/29 anonim válasza:
az oroszok most menekülnek hazafelé...ha ez győzelem..
2022. nov. 10. 06:13
7/29 anonim válasza:
AZTAKRVA! A titánerős, dicsőséges orosz hadsereg 9 hónap után meghódított egy repteret??? WOW! Szavakkal nem tudom kifejezni az ámulatomat. Én már készítem is elő a ruszki zászlókat, mivel már bármelyik percben már liszabonig verik Európát, jobb lesz behódolni inkább, húúúúú!!!
Komolyan mondom a következő hírek az lesz hogy készüljünk az orosz világuralomra mivel valami random ukrán családnak sikerült meghódítaniuk a kinti pottyantós budiját, amit putyin személyesen avatott fel. Ti ruszkiszopók még a laposföldeseknél meg a balatontagadóknál is százszor őrültebbek vagytok.
2022. nov. 10. 06:32
8/29 anonim válasza:
Srácok, nincs valami tippetek, hogy mi a titka annak az embernek, aki 92 évesen, a fél világot irányitja?
Értem én, hogy a mellette fiatalnak tűnő Joe Biden már pelenkát hord és szemilis, meg alkalmatlan, de, akkor, hogy lehet, hogy ez mindenható úr, ilyen hatalmas erővel és képességekkel bir?
Mitől birja ennyire? A fluimuciltől?
2022. nov. 10. 06:39
9/29 Fsms válasza:
Elolvastad a cikket kérdező?
1. Ezt az orosz propaganda mondja, más nem erősítette meg.
2. A reptér használhatatlan
Még ha el is foglalták, nem sok haszna volt.
Ráadásul ez a front kis szelete a többi helyen dicsőségesen vonulnak vissza.
Egyébként szokásos fideszes trollok is látom megjelentek, Brüsszel, soros, migráns, etc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!