az nem nexit lesz? :D
itthon is vannak akik ki akarnak lépni, ott is vannak ugyanilyenek.

Egyre kevésbé érdekünk az Unió tagsága, nem sok jót kapunk tőlük, csak terheket.
Könnyen lehet, hogy ki akarnak éheztetni minket úgy, hogy kompenzációt fizetnek a multinacionális kereskedelmi láncoknak, hogy emeljék az égbe az élelmiszerárakat és így nem mennek csődbe a visszaesett forgalom miatt, azzal a céllal, hogy zavarjuk el a nemzeti kormányt, amely a jelenlegi brüsszeli vezetés számára nem kívánatos, mintegy büntetve az országot a jobboldali kormány megválasztásáért és ösztönözve az ellenzékre cserélésére.
Azonban én kizártnak tartom ezt, a jelenlegi magyar ellenzék a többség számára nem szalonképes, így ha tovább nő az infláció, ami várható, akkor elképzelhető a rövid időn belüli kilépés.
A kormánytól függ, az ország támogatni fogja, bármit tesz.

Menj pakisztánba és maradj ott.

Ugyan miért mennék?
Csak az igazat írtam le, igaz, hogy a hoxitot huxitnak értettem, amiért elnézést.
Mellesleg én nem szoktam szavazni és az EU sem érdekel különösebben, sem a kilépés, sem a benntmaradás, nekem nyolc. A belépéskor sem szavaztam, a kilépéskor sem fogok.
Nehéz elképzelni, hogy van ilyen?
Majdnem az ország fele pedig szarik a politikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!