Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikorra várható a Hoxit?

Mikorra várható a Hoxit?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 12. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

az nem nexit lesz? :D

itthon is vannak akik ki akarnak lépni, ott is vannak ugyanilyenek.

2022. okt. 12. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Még 4 év minimum.
2022. okt. 12. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
20%

Egyre kevésbé érdekünk az Unió tagsága, nem sok jót kapunk tőlük, csak terheket.

Könnyen lehet, hogy ki akarnak éheztetni minket úgy, hogy kompenzációt fizetnek a multinacionális kereskedelmi láncoknak, hogy emeljék az égbe az élelmiszerárakat és így nem mennek csődbe a visszaesett forgalom miatt, azzal a céllal, hogy zavarjuk el a nemzeti kormányt, amely a jelenlegi brüsszeli vezetés számára nem kívánatos, mintegy büntetve az országot a jobboldali kormány megválasztásáért és ösztönözve az ellenzékre cserélésére.

Azonban én kizártnak tartom ezt, a jelenlegi magyar ellenzék a többség számára nem szalonképes, így ha tovább nő az infláció, ami várható, akkor elképzelhető a rövid időn belüli kilépés.

A kormánytól függ, az ország támogatni fogja, bármit tesz.

2022. okt. 12. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Menj pakisztánba és maradj ott.

2022. okt. 12. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:
25%

Ugyan miért mennék?

Csak az igazat írtam le, igaz, hogy a hoxitot huxitnak értettem, amiért elnézést.

Mellesleg én nem szoktam szavazni és az EU sem érdekel különösebben, sem a kilépés, sem a benntmaradás, nekem nyolc. A belépéskor sem szavaztam, a kilépéskor sem fogok.

Nehéz elképzelni, hogy van ilyen?

Majdnem az ország fele pedig szarik a politikára.

2022. okt. 12. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!