Miért nem zavarja az embereket, hogy az EU meg akarja semmisíteni Szerbiát?
Figyelt kérdés
Az EU háborút akar a Balkánon, hogy eltakarítsa Szerbiát, amely még ellenáll a nyugati nyomásnak. A koszovói hatóságok EU által támogatott politikája ellen nagyszabású tiltakozó megmozdulást tartottak vasárnap Kosovska Mitrovicában a szerbek.2022. nov. 7. 15:24
1/9 anonim 

válasza:

Zavarja a szerbeket, engem például nem érdekel, ez szerb belügy.
2/9 anonim 

válasza:

Nem is inkább az EU,hanem az USA.
Koszovót kiszabták Szerbiából.
Ugyanaz itt elfogadott, ami Ukrajna esetében nem.Kettős mérce.
3/9 anonim 

válasza:

Nekem ezzel nincs gondom. Szerbia megérett a pusztulásra. Ideje hozzácsatolni Albániához.
4/9 anonim 

válasza:

Nem az EU akarja, hanem Magyarország kormánya.
5/9 anonim 

válasza:

Olvass valódi híreket, azok téged is megismertetnek a valósággal. Az jó dolog ám.
6/9 anonim 

válasza:

Tehát, ha jól értem, az ukránokat nem szeretjük, mert "irtották" a magyarokat, de a szerbeket, meg hirtelen most szeretjük, akik viszont tényleg irtották a magyarokat?
7/9 anonim 

válasza:

"Miért nem zavarja az embereket, hogy az EU meg akarja semmisíteni Szerbiát?"
- Az elhibázott szankciós politika miatt. Pofonegyszerű. Ha az EU csinálja, és neked nem tetszik, akkor minden "miért"-re ez a válasz. :D
8/9 anonim 

válasza:

Mégis mit kéen vele foglalkozni? Odább van picit.
9/9 anonim 

válasza:

Na nem mintha Szerbiának ne lennének ilyen önsorsrontó ötletei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!