Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ballibsiznek, azok meg...

Akik ballibsiznek, azok meg szeretnék semmisíteni azokat, akik máshogy vélekednek a dolgokról, vagy csak úgy viccelnek?

Figyelt kérdés
Szerintem nem viccből mondják. Legalább olyan gyűlölet sugárzik belőlük érzésem szerint, mintha vallási, nemzetiségi, rassz alapon különböztetnének meg embereket a gyűlöletkeltés szándékával. Mi a céljuk? Egy második Ruanda? Szerencsére nem vagyok sem "ballibsi", sem "fideszfasiszta", ezért egészséges távolságból tudom figyelni a fidesz propaganda hatását.

2022. ápr. 20. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Olyan, mint a Fradi-Újpest drukkerek.
2022. ápr. 20. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Akik O1G-znek , FideSS -eznek, birkáznak, agymosottoznak, krumpliznak, stb.. azok megszeretnék semmisíteni a azokat akik máshogy gondolkoznak?
2022. ápr. 20. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:

18:13

legjobb lenne, ha kiírnál egy külön kérdést az O1G-re meg FideSS-re. Sajnos már nem tudom módosítani a kérdést.

2022. ápr. 20. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nézz meg egy tetszőleges műsort az atv-ben és láthatod, hogy Himmlert megszégyenítő gyűlölet árad a "liberális szakértők"-ből ha a MiHazánkról van szó. Ekkora gyűlöketcunamit a mihazánk teljes karrierje alatt tudott csak lehozni amit azok ott egy műsoridő alatt
2022. ápr. 20. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
18%

Az, hogy ballibsiznek, engem nem zavar. A probléma ott kezdődik, hogy elvitatják már a magyarságát is a másként gondolkodóknak, korlátozzák a szólásszabadságot, propagandaeszközzé tették a közmédiát, stb.

És a hazugság, na az kiborít. És rengeteget hazudnak. Hogy baloldali vagyok, arra büszke vagyok, hogy hiszek az ember alapvető szabadságjogaiban (ennyiben liberális vagyok), arra is büszke vagyok.

Egyik sem hazugság.

De rengeteget hazudnak, mintha órabérben fizetnék őket érte! És ez viszont nagyon zavar.

2022. ápr. 20. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!