Most végülis mi az igazság Németországgal kapcsolatban, mi van Németországban?
Figyelt kérdés
Kormány médiában erőteljesen azt mondják hogy nagyon rossz a helyzet Németországban, majdhogynem rosszabb mint nálunk, tehát nagyon fáznak árak az egyben volt olyan fideszes aki azt mondta hogy már nincs is Németország. Valóban ilyen rossz helyzet van Németországban? Akinek van valamilyen tapasztalata az országból az kérem segítsen mert nekem fogalmam sincs, sosem voltam Németországban, nincsenek németországi kapcsolataim, nem értek németül, nem nézek német köztévét, tudtok nekem ebben segíteni hogy át lettem esetleg vágva vagy valóban rossz a helyzet?2022. nov. 2. 18:58
1/8 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nincs rossz helyzet Németországban. :) Matematikai lehetetlenség, hogy egy olyan országban ami ennyival gazdagabb, mint Magyarország bármikor előforduljon, hogy ott rosszabbul élnek, mint itt.
3/8 anonim válasza:
Ők is megérzik a jelenlegi válságot, a német újságok címoldalai olyanokkal vannak tele, hogy a német cégek többsége elbocsátást tervez. A kancellárjuk baromi népszerűtlen.
4/8 anonim válasza:
Smitt Maca megmondta, hogy Németország már nem is létezik. Ennyike.
5/8 anonim válasza:
Kezdik érezni a saját hülyeségük eredményét, az tuti.
Senki sem mondta, hogy a magyarok jobban élnek.
Én nem örülök, de szinte biztos, hogy recesszió lesz a németeknél, nem is kicsit.
Az még nekünk is betesz..
6/8 MDaniel98 válasza:
Nyilván nem rózsás a helyzet ott sem, de azért annyira világvége hangulat sincs, mint amit a Fidesz állít.
7/8 anonim válasza:
Tegnap voltam a hengersbergi pennyben. Már majdnem olyan drága mint a magyar....
8/8 anonim válasza:
"Ott nincs wifi meg internet Németországban, mert nagyon le vannak maradva, ott középkori állapotok vannak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!