Szerintetek ebben van valami igazság?(Hitler)
Nem vagyok se náci,se fasiszta,se kommunista,se Hitler imádó és még kuruc.info-t se szoktam olvasni,csak kiváncsi voltam mi a véleményük Hitlerről.Nyílvánvalóan elítélek minden népírtást.Politikai nézettől függetlenűl mi a véleményetek a videóról(nem a kommentekről)?Szerintetek van benne igazság vagy csak propaganda volt?
Nincs, ez egy propaganda, amivel sikerült romba döntenie az országát.
Nem kell elhinni valamit, csak azért, mert egy jó szónok adja elő.
Lehet, hogy a demokrácia kihasznál, de a diktátor legyilkol. A diktátor nem tűri a másképpen gondolkodókat, a más vallásút, más rasszút. Megfigyel téged, állandoan megmondja hogy kit kell utálnod, kit kell bálványoznod, mi legyen az életcélod.
Én inkább leszek szabad ebben (Hollandia) a hanyatló nyugati multikultúrában, ahol mindenki elfogadja a másikat, lehet akár egy muszlim néger, mint hogy megmondják nekem hogy mit kell tennem.
A demokrácia és a diktatúra között nem akkora a szakadék, mint a történelem könyvek tanítják. Vannak országok, ahol ugyan az a család a vezető évtizedeken keresztül. Például Indiában a Nheru család (Gandhi néven) olyan tehetséges volt, hogy ennyi ideig hatalmon maradt? A Bush család annyira tehetséges, hogy gyorsan egymás után két elnököt is ki tudott állítani? Néhány országban megvizsgálták olyan messzire visszamenőleg, amit a feljegyzések megengedtek, hogy kik voltak kormánytagok. Évszázadokra visszavezethetően néhány családból kerültek ki.
Egyes országokban a kormányfő tizenévesig maradhat. Vajon ennyire tehetséges?
Hitler beszédéről ennek tükrében nincs véleményem.
kuruc info :DDDDD
nah jó, kiégtem teljesen
hitler demokráciáról beszél, frenetikus :D
Nah, akkor egy dolgot mondanék neked
Hitler németországa 100éves szégyent hozott a népre. Majd az általa szidott nyugati demokratikus liberális kapitalizmus soha nem látott jólétet a népére, még úgy is, hogy sikerült teljesen a pincéig süllyesztenie
Van még kérdésed?
Az a videó (pontosabban a hang) több beszédből lett összevágva.
Ha egy kicsit alapossabban utána jársz bizonyos dolgoknak, akkor láthatdod, hogy azért akad benne némi igazság...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!