Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek ebben van valami...

Szerintetek ebben van valami igazság?(Hitler)

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok se náci,se fasiszta,se kommunista,se Hitler imádó és még kuruc.info-t se szoktam olvasni,csak kiváncsi voltam mi a véleményük Hitlerről.Nyílvánvalóan elítélek minden népírtást.Politikai nézettől függetlenűl mi a véleményetek a videóról(nem a kommentekről)?Szerintetek van benne igazság vagy csak propaganda volt?

2022. febr. 26. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Propaganda.
2022. febr. 26. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Nincs, ez egy propaganda, amivel sikerült romba döntenie az országát.

Nem kell elhinni valamit, csak azért, mert egy jó szónok adja elő.

2022. febr. 26. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy a demokrácia kihasznál, de a diktátor legyilkol. A diktátor nem tűri a másképpen gondolkodókat, a más vallásút, más rasszút. Megfigyel téged, állandoan megmondja hogy kit kell utálnod, kit kell bálványoznod, mi legyen az életcélod.

Én inkább leszek szabad ebben (Hollandia) a hanyatló nyugati multikultúrában, ahol mindenki elfogadja a másikat, lehet akár egy muszlim néger, mint hogy megmondják nekem hogy mit kell tennem.

2022. márc. 1. 01:54
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Örvendek hogy még mindig ott tartunk, hogy "szerintetek Hitlernek igaza volt?" Nem zmeg, nem volt igaza.
2022. márc. 1. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

A demokrácia és a diktatúra között nem akkora a szakadék, mint a történelem könyvek tanítják. Vannak országok, ahol ugyan az a család a vezető évtizedeken keresztül. Például Indiában a Nheru család (Gandhi néven) olyan tehetséges volt, hogy ennyi ideig hatalmon maradt? A Bush család annyira tehetséges, hogy gyorsan egymás után két elnököt is ki tudott állítani? Néhány országban megvizsgálták olyan messzire visszamenőleg, amit a feljegyzések megengedtek, hogy kik voltak kormánytagok. Évszázadokra visszavezethetően néhány családból kerültek ki.

Egyes országokban a kormányfő tizenévesig maradhat. Vajon ennyire tehetséges?

Hitler beszédéről ennek tükrében nincs véleményem.

2022. márc. 1. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

kuruc info :DDDDD

nah jó, kiégtem teljesen

hitler demokráciáról beszél, frenetikus :D

2022. márc. 1. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Nah, akkor egy dolgot mondanék neked

Hitler németországa 100éves szégyent hozott a népre. Majd az általa szidott nyugati demokratikus liberális kapitalizmus soha nem látott jólétet a népére, még úgy is, hogy sikerült teljesen a pincéig süllyesztenie

Van még kérdésed?

2022. márc. 1. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Épeszű ember még csak el sem gondolkozik ezen. Szomorú, hogy egyesek még mindig nem tanultak a történelemből.
2022. márc. 1. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
8%

Az a videó (pontosabban a hang) több beszédből lett összevágva.

Ha egy kicsit alapossabban utána jársz bizonyos dolgoknak, akkor láthatdod, hogy azért akad benne némi igazság...

2022. márc. 4. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!