Az átlag ukrán miért nem érez empátiát az emberiség többi tagja felé, akiket atomháborúval és annak következményeivel fenyeget nemzeti öntudatból?
Én az ilyen Bajor / Kun / Jász / Szász / Szögedi / Székely identitásokat mind hülyeségnek tartom.
Hány ember van, hogy Győrben születik, és Pestre, vagy Szegedre kerül, vagy bárhova ?
A nacionalistáskodás a hamu takargatása.
A második világháborús hasonlatod hülyeség.
A második világháborúban minden, totál különböző náció harcolt egymás ellen.
Ez meg egy bolond Szláv belháború.
Hitlernek az volt a célja, hogy árja fajt hozzon létre, és sokakat kiírtson.
Itt nincs népirtás, Oroszajkú népek ölik egymást.
Az Írek és az Angolok külön származásúak. De az Ukrán és az Orosz nem. Sőt közös.
Az Írek azok Kelta leszármazásúak, 10,000 éve Közép-Európából, addig az Angolok azok Normann származásúak, és 1,000 körül szálltak partra.
Ukrán - Orosz viszonyoknál előbb alapították meg Kijevet, mint Moszkvát. Amikor Moszkva még csak kisfalu volt, akkor már Kijevben tucatjával épültek a hagymakupolás tempolomok, hivatalok, és hercegi / királyi paloták, és várak.
Az Orosz - Ukrán ugyanarról származók, egymás között balhéznak, az ő háborújuk.
"Én az ilyen Bajor / Kun / Jász / Szász / Szögedi / Székely identitásokat mind hülyeségnek tartom."
Én meg tartom hülyeségnek, mert Győr-Moson-Sopron megyében születtem és éltem 15 éves koromig, aztán költöztünk, egy év múlva megint költöztünk, és 7 év múlva ismét költöztem. Tudom, hogy országon belül is mások az emberek, mások a szokások, kicsit mindenhol más a kultúra is, és hiába élek 11 éve itt, ahol élek, még mindig közelebb érzem magamhoz GyMS-t.
Picit mindenhol mások az emberek, mások Győrben, Vasban, Zalában, Tolnában és Nyíregyházán is. És természetesen a táj is más mindenhol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!