Miért hisz sok konteós abban,hogy Ukrajna győzhet?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 21:51
21/26 Alex Fly 

válasza:

@20: amivel te kevered, az a Washingtoni Szerződés 5. cikkelye.
Amiről én beszélek, az a nukleáris doktrína -aki nukleáris fegyvert vet be emberek ellen, az azonnali és totális válaszcsapásra számíthat. Ez alól Putler sem kivétel...
22/26 anonim 

válasza:

Hallgassatok már el xd, én még anno az elsők között válaszoltam, de napok óta olvasom a különféle baromságokat amiket mindkét oldal egymásnak linkel, szerintem azt se tudjátok már hol van az eleje meg a vége.
23/26 anonim 

válasza:

Alex Fly feláldoznál 5 milliárd embert? Szerintem senki sem.
24/26 Alex Fly 

válasza:

@23: pont azért kell keményen fellépni az ilyenek ellen. Ha az elrettentés nem elég, akkor drasztikus módszerekkel kell gondoskodni arról, hogy ilyen eszébe se jusson...
25/26 anonim 

válasza:

Nem az oroszok találták ki, hogy az emberiség létszámát 100 millió fő alatt kell tartani.
26/26 Alex Fly 

válasza:

@25: valóban nem. A konteósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!