Mi a véleményetek arról hogy már zelenszkij szerint is komoly bajba került Ukrajna?
Az oroszok pár nap alatt megsemmisítették az ukrán energiaszektor és ipar 30-40 százalékát,már zelenszkij is belátta hogy vesztésre állnak de továbbra sem tárgyal.
Mi a véleményetek?
Zelenszkij szerint, vagy a vadhajtások szerint Zelenszkij szerint?
Mert nem mindegy. És azért nem mindegy, mert a vadhajtások előszeretettel hazudozik össze-vissza.
Ezt február 24 én is leírtam.
Lehet itt csűrni, csavarni, Ukrajna nem győzhet.
Emellett én mindig a mielőbbi béke, minimum tűzszünet mellett érveltem.
Abszolút tévút a szankciós politika, legalább annyira a fegyverszállítás az EU részéről egy nem EU és NATO országok háborús konfliktusában...
Gondoljunk bele, Ukrajna lakosságának 30 százaléka elmenekült, az infrastruktúra sz@rrá van lőve, meddig lehet ezt bírni. A külföldi források sem végtelenek.
Én nem védem Putyint ( bár nem ők nélkül tette, amit tett), de az EU meg kell győzze Zelenszkijt, és az USA is, hogy ebből jól nem jöhet ki!
MOST kellene politikusnak lenni, és a nemzeti érdekeket néznie, nem a nemzeti érzelmeket!!!
#4, szóval szerinted BÁRMELYIK nemzet érdeke lehet BÁRMIKOR IS, hogy egy másik országnak behódoljon?
Akkor gyorsan, szaladjunk mi is behódolni valakiknek, mondjuk a románoknak.
Miért Zelenszkijt akarjátok állandóan győzögetni? Miért nem azt az orosz köcsögöt, amelyik mást sem csinál, csak ártatlan emberek életét cseszi szét?
Ezt már pár napja kiírtad és akkor is játszótereket lőttek az oroszok, ráadásul a rakétáiknak csak a fele érte el a cél közelét.
Ráadásul most kapnak az ukránok olyan légvédelmet hogy az oroszok ezek után maximum 20%-os hatékonysággal fognak bármit is lődözni.
"Miért nem azt az orosz köcsögöt, amelyik mást sem csinál, csak ártatlan emberek életét cseszi szét?"
Mert valójában Putyin pártiak, csak nem merik leírni.
Ha tényleg annyira komoly bajba került volna, akkor már tárgyalna.
Ezek a nyilatkozgatások csak a publikumnak szólnak - leginkább a nyugatnak, hogy nagy a gáz, több segítség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!