Mi a véleményetek arról hogy már zelenszkij szerint is komoly bajba került Ukrajna?
Az oroszok pár nap alatt megsemmisítették az ukrán energiaszektor és ipar 30-40 százalékát,már zelenszkij is belátta hogy vesztésre állnak de továbbra sem tárgyal.
Mi a véleményetek?
#4 Épp le akartam írni, hogy na, mindjárt megkapod, hogy putyinpárti vagy meg hogy akkor az ukránoknak egyből meg is kellett volna adniuk magukat szerinted - erre látom, hogy elkéstem vele, mert már le is írta ezt neked a 6-os. :)
Amit nem értenek meg, hogy ilyenkor a felelős politikus nem hallgathat csak az érzelmeire, az olyan, mint egy ostoba kos ami fejjel rohan a kőfalnak is, hiába tudja, hogy a falnak nem árt vele de neki betörik tőle a feje.
A politikusnak elemezni kell, átgondolni a lehetőségeket és az országa, népe érdekében a legjobbat összehoznia abból amit lehet. A nyugati politikusok és Zelenszkij pont nem ezt teszik - vagy ha igen és hideg fejjel döntenek, akkor kérdéses, hogy kinek is szolgálják vele az érdekeit, mert az országaiknak és Ukrajnának bizonyosan nem.
"szóval szerinted BÁRMELYIK nemzet érdeke lehet BÁRMIKOR IS, hogy egy másik országnak behódoljon?"
Amikor az afgánokat vagy irakiakat kellett halomra ölni a hazájukban EU és magyar kontingensek támogatásával, nem csörgettétek itt százasával a kardot. Miért nem?
#9, tipikus áldozathibáztatás, ez a „minek ment oda” kategória. Milyen érdekes, hogy amikor engem vegzáltak az iskolában, én meg jól elvertem a vegzálót, valahogy ő éppen nem volt hibás semmiért...
#11, akkor tőled is megkérdezem, és remélhetőleg tudsz rá épkézláb választ adni; mikor érdeke egy országnak, hogy behódoljon egy másiknak? Vagy mondjuk ha hozzád betörnek, akkor te sem kezded védeni az értékeidet, hanem még a kutyát is bezárod, hogy a betörő könnyebben tudja kipakolni a házadat?
Én egyébként még általános iskolás voltam annak idején, nyilván nem nagyon érdekelt a háborúsdi gyerekfejjel.
A kárpátaljai magyarkodás meg azért kétszínű dolog, mert ha annyira magyarnak érzik magukat, már rég ideköltözhettek volna és itt élhetnének, építhetnék a hazát gőzerővel, de sajnáltatni magukat nyilván sokkal egyszerűbb (ugyanez igaz a többi külhoni magyarra is), meg hogy csak az előnyöket élvezhessék, a hátrányokból nem kérnek. Ezért nem tudom őket sajnálni, ráadásul visszafelé ők sem sajnálnak engem, hogy egy putrivá vált az egész ország.
16#
Neked halvány fogalmad nincs mit jelent a szülőföld.
Pont ott vannak ,ahol kell hogy legyenek!Csak békén kéne hagyni őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!