Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy már zelenszkij szerint is komoly bajba került Ukrajna?

Figyelt kérdés

Az oroszok pár nap alatt megsemmisítették az ukrán energiaszektor és ipar 30-40 százalékát,már zelenszkij is belátta hogy vesztésre állnak de továbbra sem tárgyal.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. okt. 18. 13:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

#4 Épp le akartam írni, hogy na, mindjárt megkapod, hogy putyinpárti vagy meg hogy akkor az ukránoknak egyből meg is kellett volna adniuk magukat szerinted - erre látom, hogy elkéstem vele, mert már le is írta ezt neked a 6-os. :)

Amit nem értenek meg, hogy ilyenkor a felelős politikus nem hallgathat csak az érzelmeire, az olyan, mint egy ostoba kos ami fejjel rohan a kőfalnak is, hiába tudja, hogy a falnak nem árt vele de neki betörik tőle a feje.

A politikusnak elemezni kell, átgondolni a lehetőségeket és az országa, népe érdekében a legjobbat összehoznia abból amit lehet. A nyugati politikusok és Zelenszkij pont nem ezt teszik - vagy ha igen és hideg fejjel döntenek, akkor kérdéses, hogy kinek is szolgálják vele az érdekeit, mert az országaiknak és Ukrajnának bizonyosan nem.

2022. okt. 18. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Putyin a tervezett úton halad, jól teszi. A T62es öreg tankokat azért küldi a frontra Putyin, mert különben a beolvasztás drága lenne.
2022. okt. 18. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

"szóval szerinted BÁRMELYIK nemzet érdeke lehet BÁRMIKOR IS, hogy egy másik országnak behódoljon?"

Amikor az afgánokat vagy irakiakat kellett halomra ölni a hazájukban EU és magyar kontingensek támogatásával, nem csörgettétek itt százasával a kardot. Miért nem?

2022. okt. 18. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

#9, tipikus áldozathibáztatás, ez a „minek ment oda” kategória. Milyen érdekes, hogy amikor engem vegzáltak az iskolában, én meg jól elvertem a vegzálót, valahogy ő éppen nem volt hibás semmiért...

#11, akkor tőled is megkérdezem, és remélhetőleg tudsz rá épkézláb választ adni; mikor érdeke egy országnak, hogy behódoljon egy másiknak? Vagy mondjuk ha hozzád betörnek, akkor te sem kezded védeni az értékeidet, hanem még a kutyát is bezárod, hogy a betörő könnyebben tudja kipakolni a házadat?

2022. okt. 18. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
#13, mert talán nem mondta senki, hogy az afgánoknak fel kellene adniuk az országukat...
2022. okt. 18. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
12%

Én egyébként még általános iskolás voltam annak idején, nyilván nem nagyon érdekelt a háborúsdi gyerekfejjel.

A kárpátaljai magyarkodás meg azért kétszínű dolog, mert ha annyira magyarnak érzik magukat, már rég ideköltözhettek volna és itt élhetnének, építhetnék a hazát gőzerővel, de sajnáltatni magukat nyilván sokkal egyszerűbb (ugyanez igaz a többi külhoni magyarra is), meg hogy csak az előnyöket élvezhessék, a hátrányokból nem kérnek. Ezért nem tudom őket sajnálni, ráadásul visszafelé ők sem sajnálnak engem, hogy egy putrivá vált az egész ország.

2022. okt. 18. 13:52
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Kb az elejétől lehetett tudni hogy nem győzhetnek, igazából ha már akkor leül tárgyalni megmenekült volna rengeteg civil és kevesebb várost bombáznak szét.
2022. okt. 18. 13:59
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Örülök neki, vesszen a provokátor Ukrajna a fenébe. Előre Oroszország!
2022. okt. 18. 16:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

16#

Neked halvány fogalmad nincs mit jelent a szülőföld.

Pont ott vannak ,ahol kell hogy legyenek!Csak békén kéne hagyni őket!!

2022. okt. 18. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!