Orbán Viktor önfeláldozása elhozhatná az áhitott békét és a szankciós politika végét?
Mi lenne, ha Orbán Viktor felajánlaná az ukrán kormány számára, hogy a két állam -szabad állampolgári akaratostúl- helyet cserélne egymással?
-Vége lenne a háborúnak, mert Putyin kapna egy baráti szomszédot, aki garantálná az EU és NATO mentességet
-Orbán Viktor viszavenné magának Kárpátalját
-Az Ukránok nyernének egy EU és NATO tagságú területet, amivel gyakorlatilag ők is nyertesnek érezhetnék magukat.
Win-Win helyzet lenne, ráadásúl Orbán Viktor neve bekerülhetne az örökkévalóságba is!
Én egy másfajta önfeláldozást javasolnék Orbánnak - leönthetné magát benzinnel és felgyújthatná magát az amerikai nagykövetség előtt, hogy tiltakozzon a háború ellen.
Azt nem tudom, hogy elhozná-e az áhított békét, de mindenképp egy nemes cselekedet lenne.
"Én egy másfajta önfeláldozást javasolnék Orbánnak - leönthetné magát benzinnel és felgyújthatná magát az amerikai nagykövetség előtt, hogy tiltakozzon a háború ellen.
Azt nem tudom, hogy elhozná-e az áhított békét, de mindenképp egy nemes cselekedet lenne"
xDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!