Népszámlálást a lakásban élő összes személynek külön ki kell tölteni?
Nem jött levél, ügyfélkapuval kértem kódot. Na már most, fel kellett sorolni kik laknak még itt, beírtam a feleségem és gyermekem adatait.
Feleségemnek külön is ki kell töltenie vagy elég ez az egy?
Beírtad, hgoy kik laknak ott. És a kérdőív sézpen végig fog menni egyenként mindenkin és egyben lesz elküldve az egész.
Egyébként ez a gyerekeknek való kitöltés mókás, haverom ült fölötte... beszélt nyelvek... kötelező kitölteni... hát.. fél éves sincs, nem beszél ez semmilyen nyelven:D
Annyi, hogy neki a lakcíme maradt a régi, szóval beírtam, hogy Pomáz, de Budapesten lakik ő is velem.
#3 az kemény :D
Persze úgy csináltam, viszont ott kérdezte állandó lakcím-e, ott bejelöltem nem, és kérte adjam meg hol az állandó lakcíme.
Külföldi politika, mert EU miatt van népszámlálás, mindenütt ugyanazok a kérdések.
Van, Pomazon. Pesten lakunk, nincs ide bejelentve.
Viszont Pomazon nem lakik senki, parasztház volt, el lett bontva, most epul ra új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!