Atomháború esetén mit tennél?

40.
Mondom hogy te paranoiás vagy nem is irtam be más kérdéshez!
Amúgy se lenne semmi közöd hozzá és a többiek nevében meg nem nyilatkozhatsz!

40.
" ahány kérdésben az atomfegyverekről van szó, ott belinkeled valamelyik ilyen dolgod"
Már ne is haragudj, de ebből inkább azt veszem le, hogy te vagy ott minden ilyen kérdésnél!

Mondjuk azért vagyok ilyen kérdéseknél mert érdekel az atomfizika, és valóban lehet érdekes dolgokkal találkozni a kérdések alatt, de innentől részemről csak jelentem ha látom hogy ott a nem odavaló dolog, mert nem szeretek és nem is akarok vitatkozni, és ha már ennyire szeretnéd bizonygatni a saját igazad, akkor miért nem írsz ki egy kérdést pl a Tudományok részre, amiben cáfolni szeretnéd a létezésüket, csak épp előbb érdemes a fizikát tanulmányozni, nem arra alapozni, hogy egy videót lehet hamisítani illetve áltudományos oldalakat és képeket linkelgetni, mert mikor először láttam azt a kék hátterest még rá is lestem, mert érdekel az atomfizika, de inkább nem állok neki sorolni, hogy mennyi olyat hordott össze az alkotója, amit átlagosan leginkább konteoként szoktak emlegetni, de egyszerűbben mondva simán rengeteg fizikailag hibás állítást tett.
Erre jeleztem finoman, magát atomot láttál valaha? Tudod, most azt a kis " apróságot " kérdem amiből a világon minden áll. Ha nem láttál az sem létezik végül is... De a világúrt sem láthattad saját szemeddel, akkor az sem létezik, csak a fejünk fölött van valami kupola?
Erre kéne az, hogy ha tényleg úgy gondolod hogy nem léteznek, akkor tanulj a témában, és a saját gondolataiddal támaszd alá a miérteket.
De tényleg ennyit erről, részemről én úgy gondolom leírtam mindent, ha annyira akarod tényleg dobj ki róla egy kérdést, és egy kultúrált vitát lehet róla ténylegesen hozni róla, hisz arra van az oldal, hogy kérdezzünk-válaszoljunk dolgokra.

És mi van ha Őt is érdekli ez a téma, miért ne mondhatná el a véleményét?
Úgy látszik te vagy a kötekedő, mert te nem véleményt nyilvánítasz, hanem belekötsz valakibe! Inkább téged kellene jelenteni!
"Amúgy meg szerintem az nem mert nem szeretek és nem is akarok vitatkozni"
Mégis azt teszed!
"akkor miért nem írsz ki egy kérdést pl a Tudományok részre, amiben cáfolni szeretnéd a létezésüket"
Már ne haragudj, de nem Én linkeltem csak hozzászóltam a kérdéshez!
"Erre kéne az, hogy ha tényleg úgy gondolod hogy nem léteznek, akkor tanulj a témában, és a saját gondolataiddal támaszd alá a miérteket."
Ha jól látom te sem saját gondolatokkal támasztod alá hanem amit eléd raktak információkat iskolában.
"ha annyira akarod tényleg dobj ki róla egy kérdést, és egy kultúrált vitát lehet róla ténylegesen hozni róla, hisz arra van az oldal, hogy kérdezzünk-válaszoljunk dolgokra."
Ahogy irtam nem Én voltam, de Engem is érdekelt a téma és tudom mi a helyzet, de amikor eleve úgy kezditek, hogy lekonteózzátok, meg ellehetetlenititek hogy gondoltad a kultúrális vitát?

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..
Nézd, inkább itt jó, már késő van alapból picit, reggelig lehet más is szól majd hozzá, de tényleg ne más kérdése alatt, szerintem ez így korrekt megoldás, azért írtam ki a kérdést.

47.
Ahogy megirtam
1.nem Én akarom bizonyitani
2. ez a jelentem ha nem tetszik nekem stilus nem olyan nagyon tudományos
3. a tudomány kategóriában is sok a kókler, nem bizom ebben se!

Amúgy nyilván önigazolásnak tetted ki azt a kérdést úgy megfogalmazva, hogy mindenképp lejáratva érezze magát aki ellent mer mondani nektek ahol a hozzád hasonlók majd jól lehülyézik azokat, akik nem hisznek neked!
Ez igy egyáltalán nem tudományos vita!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!