Atomháború esetén mit tennél?

""És hová mennél a vonattal? Szerinted a főbb vasútvonalak nem lennének megsemmisítve?"
Még mindíg jobb mint a magyar aszfaltutak!

Komolyan ahogy megláttam a kérdést, tudtam a kedvenc spammerünk is megjelenik ezekkel a linkjeivel, agyára ment már a dolog, hogy jajj nem léteznek. :)
Amúgy oylan forgatókönyv nincs hogy mindet egyszerre kilőnék, egyszerűen értelme nem lenne a dolognak semmilyen téren, mert akkor ténylegesen mindenki inná a levét.
Na meg az sem mindegy, hogy mekkora töltetek ezek, mert ha jó része ilyen 10-20-stb kt méretű akkor azért azok nagyon eltörpülnek a megatonnás darabok mellett.

34, "hogy jajj nem léteznek. :)"
Láttál már atombombát? Nem. A video hamisítható. Igazit nem láttál felrobbanni. Nahát

35.
Igen látott a 34-es már az igazi televízióban igazit

Na itt a társa is ha csak nem egy ember két profilról, ahogy már prászor sejtettük. Na de egy jó tanács, állj neki fizikát tanulni de gőzerővel, ahelyett, hogy mindenhova linkelgeted a konteós örületeket, mikor semmi köze a kérdéshez. Kérdezte bárki itt hogy létezik vagy sem?
Innentől itt sem szánok erre több szót, inkább csak jelentem, ha jól láttam multkor is eltüntek ezek a linkelgetett dolgok.

38
"Na itt a társa is ha csak nem egy ember két profilról, ahogy már prászor sejtettük."
Megjött paranoia kapitány!
Hát inkább rólad lehet sejteni .
"Kérdezte bárki itt hogy létezik vagy sem?"
Ja igen sok értelme lenne nem létező dolgokról mesét szőni.
Amúgy kérte valaki hogy hozzászólj ha nem értesz egyet?
Semmilyen linkelt dolgok se tűntek rl!

Na jó akkor utoljára: Ennyi erővel menj az ünnepek részlegen is a Mikulásról stb írogatni. Itt meg vedd úgy hogy mi köszönjük elvagyunk az általad mesének vélt dolgokkal, nem kell ezt kényszeresen mindenhova odaszórnod, ahol megjelenik az atom szó, mert ahány kérdésben az atomfegyverekről van szó, ott belinkeled valamelyik ilyen dolgod, holott egyikben sem volt olyan kérdezve, hogy " Szerintetek létezik-e "
Ezzel van a gond, hogy totál nincs köze a kérdéshez, de mindegyikhez azért bedobálsz pár ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!