Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Atomháború esetén mit tennél?

Atomháború esetén mit tennél?

Figyelt kérdés
A kérdésem inkább azokhoz szól, akik vidéken élnek, kissé távol Budapesttől. Ha tegyük fel kitörne az atomháború Budapest kapna atomot, egyből megsemmisülne, de mondjuk egy Békés megyei kis község lakói nem feltétlen halnának meg az első körben. Mit tennél, ha rádión hallanád a híreket, hogy Budapestnek befellegzett? Megpróbálnál menekülni valamerre? Ha igen merre? Felkészülnél a nukleáris télre vagy esetleg önként is véget vetnél az életednek, hogy ne kelljen szenvednek a sugárzástól és a nukleáris téltől?
2022. okt. 15. 22:10
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
94%
Visszafoglalnám a Kárpát-Medencét.
2022. okt. 15. 22:12
 2/53 anonim ***** válasza:
20%

A nagy atom átverés !

Atomfegyver nem létezik, csak az elit csaló eszköze.

Ha létezne atom azt már rég felhasználták volna a bűnöző körök.

Lásd lent is

[link]

[link]

2022. okt. 15. 22:13
 3/53 anonim ***** válasza:
61%
Valójában egyáltalán nem lenne semmiféle nukleáris tél! Ahhoz nem pár ezer, hanem milliónyi bombának kéne hullania. Ha pedig így is lenne pár év alatt regenerálódna annyit a természet, hogyha jól nem is de megélni meg lehetne. Csak a közti idöszak volna nehéz.
2022. okt. 15. 22:13
 4/53 anonim ***** válasza:
85%
Egy jó tanács: Ha villan, és látod a gombát az égen, akkor nyiss egy sört, és gyönyörködj benne. Akkor már úgyis mindegy.
2022. okt. 15. 22:14
 5/53 anonim ***** válasza:
81%
2! 😂😂😂😂😂
2022. okt. 15. 22:14
 6/53 anonim ***** válasza:
19%

Szaladnék ki és nézném az eget hogy látszik e valami érdekes. :D

Aztán ha még van net, lázasan keresném a híreket a részletekről stb.

Jaa és persze feljönnék gyk-ra és kiírnék egy kérdést hogy. "Mit szóltok az atomháborúhoz?" xD

Szerintem én egészen be lennék zsongva hogy megéltem egy ekkora történelmi eseményt, avagy, az emberiség részleges kipusztulását.

2022. okt. 15. 22:17
 7/53 A kérdező kommentje:

4-es!

Egy még jobb tanács: Ha netán hallanád, hogy elsüvít az égen egy bomba még véletlenül se nézz arra. Ha belenézel a villanásba kezdheted vakon a nukleáris armegeddont, célszerűbb becsukni a szemed. :)

2022. okt. 15. 22:18
 8/53 anonim ***** válasza:
37%
7 Mire hozzád elérne a hang, addigra már rég célba ért...
2022. okt. 15. 22:20
 9/53 anonim ***** válasza:
22%

Én már felkészültem egy ilyen eshetőségre, úgyhogy semmi más teendőm nem lenne, mint levonulni a 40 centi vastag vasbeton falú bunkerembe, amit 1 méternyi talajréteg is fed, és élvezni a műsort, legalábbis amíg el nem hallgatnak a hírcsatornák.

Elhéderelnék ott, filmezgetnék, sorozatoznék, pár hétig, vagy akár pár hónapig, attól függően, mit mutatnak a felszínen lévő sugárzásmérőim, aztán kijönnék, és mivel jó eséllyel szinte mindenki megdöglött és/vagy elmenekült ezalatt az idő alatt, gyakorlatilag enyém a világ - legalábbis az a része mindenképp, ami a szűkebb környezetemben van.

2022. okt. 15. 22:22
 10/53 anonim ***** válasza:
95%
Elporladnék. És te?
2022. okt. 15. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!