Atomháború esetén mit tennél?

Szaladnék ki és nézném az eget hogy látszik e valami érdekes. :D
Aztán ha még van net, lázasan keresném a híreket a részletekről stb.
Jaa és persze feljönnék gyk-ra és kiírnék egy kérdést hogy. "Mit szóltok az atomháborúhoz?" xD
Szerintem én egészen be lennék zsongva hogy megéltem egy ekkora történelmi eseményt, avagy, az emberiség részleges kipusztulását.
4-es!
Egy még jobb tanács: Ha netán hallanád, hogy elsüvít az égen egy bomba még véletlenül se nézz arra. Ha belenézel a villanásba kezdheted vakon a nukleáris armegeddont, célszerűbb becsukni a szemed. :)

Én már felkészültem egy ilyen eshetőségre, úgyhogy semmi más teendőm nem lenne, mint levonulni a 40 centi vastag vasbeton falú bunkerembe, amit 1 méternyi talajréteg is fed, és élvezni a műsort, legalábbis amíg el nem hallgatnak a hírcsatornák.
Elhéderelnék ott, filmezgetnék, sorozatoznék, pár hétig, vagy akár pár hónapig, attól függően, mit mutatnak a felszínen lévő sugárzásmérőim, aztán kijönnék, és mivel jó eséllyel szinte mindenki megdöglött és/vagy elmenekült ezalatt az idő alatt, gyakorlatilag enyém a világ - legalábbis az a része mindenképp, ami a szűkebb környezetemben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!