Hogy lehet támogatni, szeretni Putyint?
Figyelt kérdés
Lengyelországban is ki osztják a jód tablettákat. Romániában és Svájcban már megtették.. Hogy lehet valaki ennyire hülye mint Putyin, hogy lehetnek ennyire elborultak azok is akik Putyint támogatják? Hogy lehet egy olyan embert támogatni aki lobálja az atombombákat és az emberiség kipusztításával fenyegetőzik? Hogy lehet ezt támogatni? Atom bomba utána mindenki veszít... Putyin is! Mindenki! Ők is földalatt fognak élni egy bunkerbe... Nincs nyertese... Ennyire elme rogyantak a Putyin támogatók? Remélem elteszik lábalol míg amíg nem késő..2022. okt. 13. 07:16
41/49 anonim válasza:
Hogy én mit tanultam, vagy mit nem, nem sok szinten számit az ország jövőjére vonatkozóan.
Nem én büntetem Magyarországot a hibás politikánk miatt, nem én fogom megvonni a támogatásokat, nem én esek a két szék közé és nem én leszek az sem, aki a sztyeppére rakja az országot.
Sajnálom, ha én nem azt a történelmet tanultam, amit te, de a jövőt nem én irom és ez nem az én döntésem lesz, de, még, csak a tiéd sem.
Új Trianon jön!
42/49 anonim válasza:
Az új Trianon teljesen független az orosz-amerikai háborútól, azt a cigányság elszaporodása fogja okozni.
43/49 anonim válasza:
Tehát, hogy egy háborúban megint sikerült a rossz oldalra állni, az a cigányok miatt van és a cigányok miatt fognak minket megbüntetni.
Mindent értek.
44/49 anonim válasza:
Nem, nem értesz semmit. Mondjuk ha értenél valamit, akkor nem lennél libbant.
45/49 anonim válasza:
Na végre, valamiben egyet értünk, tényleg, fogalmam sincs, hogy mit jelent az, hogy libbant.
46/49 anonim válasza:
Azért imádják sokan Putyint, mert kemény vezető, és a propagandát csenpészett be és vásárolt Magyarországon a közTv-ben.
47/49 A kérdező kommentje:
Hajrá USA, hajrá EU!! Hajrá UKRAJNA!
2022. okt. 15. 10:53
49/49 anonim válasza:
Én nem bírom Putyint, de inkább ő, minta fäszlóbáló Zelenszkij vagy a nagypofájú Bajden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!