Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van az, hogy globálisan...

Miért van az, hogy globálisan a jobboldaliak többsége konteós?

Figyelt kérdés
Mire vezethető vissza? Rossz gyermekkor? Csalódások? Lelki sérülés? Szinte nem is létezik olyan jobbos, akinek nincs semmilyen konteója.

2022. okt. 12. 22:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

#19 Ez így nem összehasonlítható, mert akkor annak a két társadalomnak minden másban meg kellene egymással egyeznie ezen kívül.

Kik azok akiket te összehasonlítanál?

2022. okt. 13. 09:30
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Erről a Banános Joe egyik jelenete jut eszembe:

-Maga hivatalosan nem is létezik!

-Hogyne léteznék? Hát itt állok maga előtt!

2022. okt. 13. 09:37
 23/37 anonim ***** válasza:
24%

Egyrészt, de összehasonlítható, mivel elég nagy különbség esetén ennek látszania kell, ha tényleg azért bűnöznek, mert cigányok, viszont ha pl. a szegénység miatt, akkor hirtelen kiderül, hogy a náci, fasiszta magyarok tévedtek.

Én senkit, ez egy kutatás eredménye volt. Ez nem a szakterületem, így nem én végzek ilyen kutatásokat, viszont ha van valami, akkor szívesen elolvasom.

Itt írnak a kutatásról:

[link]

Valahol egyébként elérhető online is, nem volt kedvem kikeresni neked.

2022. okt. 13. 09:49
 24/37 anonim ***** válasza:
94%
444 :)))
2022. okt. 13. 09:51
 25/37 anonim ***** válasza:
23%

Retardált, olvasd már el kik írták.

Ennyi baromarcot, hogy erre képtelenek.

Megírja egy független portál és egyből "nÉgYnÉgyNéGy".

Szánalom.

Ha szerinted nem igaz, akkor cáfold meg. Lássuk mennyire igazad van és nem csak egy kis fasiszta senki vagy. :)

2022. okt. 13. 09:53
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
Tudod, azzal nem lenne problémám, ha az eget pirosnak hazudnád, jelen esetben viszont a cigánybűnözés áldozatait állítod be hazugnak, valamint tolvajok, rablók, gyilkosok, erőszaktevők mellett állsz ki. Budapest utcáinak valósága cáfolja meg az alattomos hazudozásodat.
2022. okt. 13. 09:59
 27/37 anonim ***** válasza:
4%

LOL, nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor ne kommentelj.

A cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy egy bűncselekményt cigány követett el, hanem azt, hogy a cigányok genetikájuktól fogva követnek el bűncselekményt. Ezt jelenti a cigánybűnözés kifejezés.

Lehet valaki egy cigány személy áldozata, de ettől nem lesz cigány bűnözés, ahogy magyarbűnözés sincs, pedig én pl. annak ellenére, hogy magyar vagyok, közel lakom a városban található cigány házakhoz, mégis több magyar bűnelkövetővel találkoztam.

Szóval a gerinctelen hazudozásodat abba lehetne hagyni.

2022. okt. 13. 10:02
 28/37 anonim ***** válasza:
93%
Nem, soha nem jelentett ilyet. A fiatalkorú bűnözés sem jelentette soha, hogy minden fiatal bűnöző. Ezeket csak a te PC-fertőzött agyad költi hozzá. Tipikus gyilkospárti liberális vagy, remélhetőleg szerzel némi valós tapasztalatot ezekről "kedves" kisebbségekről.
2022. okt. 13. 10:08
 29/37 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is az a meglátásom, hogy a laposföld, chemtrail-hívők gyakran jobberek. Vagyis csak jobboldaliból láttam ilyet. Balos konteó az az, hogy férfiak uralják a világot, és elnyomják a nőket.
2022. okt. 13. 18:30
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
#25 A 444 mint független portál? Remélem, ezt komolyan gondoltad, mert viccnek durva lenne :DDDD Egyébként ott még igazat nem olvastam.
2022. okt. 13. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!