Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ursula után most az EP alelnök...

Ursula után most az EP alelnöke is bevallotta, hogy félnek a jobboldali kormányoktól?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk nem csodálkozom, mert Svédország után Olaszország is elesett a balliberális oldal számára és hát Magyarország és Lengyelország is ott van...ha még pár baloldali bukta beüt, nagy bajban lesz az EU mostani vezetése.

2022. szept. 26. 14:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy emlékszem, hogy Salvini után is azt mondták, hogy a magyar kormány európai felemelkedése és jobboldali fordulat jöhet.

Ennek már hány éve is?

2022. szept. 26. 14:08
 2/21 anonim ***** válasza:
22%
Mégis mit vártál egy szocdemtől?
2022. szept. 26. 14:08
 3/21 A kérdező kommentje:

1# ami késik, múlik. Lesz Európában jobboldali fordulat szerintem.

A svédeknek is elege lett, pedig igencsak békés egy nép.

2022. szept. 26. 14:11
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Az biztos, hogy a szélsőjobbtól félnek, mondjuk ki nem?
2022. szept. 26. 14:15
 5/21 anonim ***** válasza:
63%

Azért egy svéd és egy magyar jobboldali kormány között hatalmas különbség van.

Egy svéd kormány nem fog leállni "mocskosbzizni", mert ott nem vevők rá az emberek.

2022. szept. 26. 14:20
 6/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem senki sem a jobboldaltól, hanem a radikalizálódástól, az általános nyugati értékek meggyengülésétől fél. Nem az a baj, hogy olaszországnak, vagy svédországnak jobboldali kormánya van-e, hanem az, hogy milyen irányt sejtet előre. Én anno 2010-ben, amikor leadtam a szavazatomat a Fideszre, kb azt gondoltam, amit most sokan, hogy végre lesz egy váltás, egy felfrissülés, egy megújulás. Nem mintha rajtam múlt volna, de életemben nem sok mindent bánok annyira.

Jó lenne, ha az emberek tanulnának történelmet, és meglátnák a párhuzamokat. Amikor a világ dolgai rosszul mennek, az emberek fogékonyabbak lesznek az autoriter típusú vezetőkre, és szélsőségesebb megnyilvánulásokra. Ugyanakkor ez még soha az életben nem vezetett semmi jóra hosszú távon. Most sem fog.

2022. szept. 26. 14:23
 7/21 anonim ***** válasza:
Te most szélsőjobbos pártokat soroltál fel.
2022. szept. 26. 14:30
 8/21 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos a konzervativ értékek nem felelnek meg a liberálisoknak.

Nekik péládul a haza a család nem jelent semmit.

Most vonatkoztassunk el az orbánék által nyomott propagandától, és olyanokra gondoljunk akiknek tényleg fontosak ezek a dolgok.

Ha ilyen igazi konzervativ politikusok kerülnek hatalomra egyre több országban akkor a libsik rossz idők elé néznek. Hatalom szempontjából is és a pénzvilágban betöltött uralkodó szerepük is csökkenni fog. És ezen van a lényeg, a pénzen.

2022. szept. 26. 14:31
 9/21 anonim ***** válasza:

Az lenne jó ha a szélsőjobbosnak mondott pártok is tanulnának a korábbi radikális nézetek, pártok hibáiból, amiből létrejöhetne egy egészséges nemzeti vezetés a többi nemzettel való együttműködés keretében, akárhol a vilagban.

2022. szept. 26. 14:36
 10/21 anonim ***** válasza:

Mikortól tekinthető egy párt szélsőjobbosnak ?

Elég hozzá ha rendet akarnak az utcákon és megkövetelik a migránsoktól a törvények betartását, vagy csak azok a szélsőjobbosok akik horogkeresztes tetkóval rohangálnak ?

2022. szept. 26. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!