Az ukrajnai háború elsődleges oka az, hogy a liberális nyugat nem érti a nemzetállamokat de még inkább, hogy nem is akarja megérteni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 12:42
1/20 anonim válasza:
Az ukrajnai háború elsődleges oka Oroszország, azon belül Putyin.
3/20 anonim válasza:
Az ukrajnai háború elsődleges oka Amerika,azon belül Biden.
4/20 A kérdező kommentje:
Ez az a szemlélet ami nem ért és nem is akarja megérteni
A kubai rakétaválság sem véletlenül robbant ki
2022. okt. 10. 12:46
5/20 anonim válasza:
A háború elsődleges oka mindig a támadó fél, jelen esetben Oroszország. Minden más csak kifogás.
6/20 A kérdező kommentje:
Ezt akkor az USA iraki és afganisztáni agressziója során is hangsúlyozni kellett volna!
2022. okt. 10. 12:48
7/20 anonim válasza:
Én esküszöm, hogy nem értem és nem is akarom megérteni, hogy lehet, bárki mást hibáztatni ezért a háborúért, mint, aki a rakétáival emberek ezreit öli meg naponta?
Putyin adja ki a parancsot, csak és kizárólag az ő felelősége a háború!
8/20 anonim válasza:
A liberálisok nem értik a nemzetállamokat?
Az orosozk liberálisok lennének? Hiszen ők akarnak meghódítani egy szuverén nemzetállamot...
Ja, a helyi orosz kisebbségre gondolsz? Ahm, aha... akkor esetleg nem nekik kellett volna elindítani ezt a dolgot véletlenül?
9/20 anonim válasza:
#7 Mindjárt jönnek az oroszfanok, hogy "dehátazukránoknépírtanak", akik nem értik, hogy ha a szomszéd lop, attól még nekem nem szabad, a mértékekkel meg még legkevésbé sincsenek tisztában.
10/20 anonim válasza:
4 Fejtsd már ki, hogy került ide a kubai rakétaválság és Hannibál elefántjai meg nam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!