Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz, hogy egyre...

Mit szóltok ahhoz, hogy egyre több besorozott orosz tiltakozik a háború ellen?

Figyelt kérdés

Nyilvánosságra került egy videó Belgorod térségéből, amelyen egy frissen mozgósított újoncokból álló orosz katonai alakulat tagjai lázonganak a körülmények miatt, amelyek között a szolgálatot kell letölteniük. A férfi, aki a videót készítette, azt állítja, a bajtársaival együtt még ételt sem kap – ha enni akarnak, akkor maguknak kell megvásárolni az ételt. Nem tudják hová mennek, mi az egységük, egy hete szörnyű körülmények között élnek. A tisztekkel szörnyű a viszonyuk, semmilyen kiképzést nem kapnak, konkrétan csak meghalni viszik őket Ukrajnába.

[link]

2022. okt. 6. 10:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
#3 Menj ki a frontra és nézd meg, sőt akkor már egyből állj is be az oroszokhoz.
2022. okt. 6. 11:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Hiteles forrás? Ami nincs vadhajtásokon, vagy kuruc.infón az nyilván nem hiteles, ugye? :D
2022. okt. 6. 11:36
 13/22 anonim ***** válasza:
11%
Kamu
2022. okt. 6. 12:22
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Az én mámán még bújkált a pincébe Orszoszok elöl.. Amerikaik elöl viszont nem kellet bújkálnia... Gáz vagy nem gáz... mér ürölékkel is bekenték magukat, hogy ne erőszakolják meg őket az Oroszok... Amerika párti vagyok... Oroszországtól nem kaptunk semmit, csak fenyegetést. Hajrá Amerika.
2022. okt. 6. 12:27
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

Az én véleményem az egészről...

Az én mámán még bújkált a pincébe Orszoszok elöl.. Amerikaik elöl viszont nem kellet bújkálnia... Cink vagy nem cink még ürülékkel is bekenték magukat mamámék, hogy ne erőszakolják meg őket az Oroszok, ha megtalálják őket... Amerika párti vagyok... Oroszországtól nem kaptunk semmit, csak fenyegetést.

Nem értem miért szimpatizálnak az idősebb Magyarorok Oroszországgal... Vagy is tudom, túl sok tv-t néznek...

-Ha ki mégy tüntetni Oroszországba és hangos vagy elhúrcolnak...

-Ha ellenzéki képviselő vagy és ráadásul népszerű..megmérgeznek véletlen.. majd bebörtönöznek...

-Ha van pénzed és nem csinálod azt amit Putler akar akkor véletlen felvágódik az ered vagy kiesel az ablakon, persze véletlen...

- Ha Oroszországnak nem tetszik valami akkor lebombáz egy fél országot, ahelyett hogy kultúráltan megbeszélné tárgyaló asztalok mellett...

Nem tanulták még meg a Magyarok, hogy nekünk nem kell oroszország? 1956-ot Elfeledtétek? Több mint 2 millió Magyar hagyta el az országot akkor.. vissza se jöttek! Megint eljátszuk? Meddig? Míg nem lesz Magyar? Hahó??? Alig van már Magyar.... Ébredjetek..

2022. okt. 6. 12:35
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

14

Te Szovjetunióról beszélsz,aminek ukrajna us része volt azaz minket az ukránok is támadtak!

2022. okt. 6. 12:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem elég, hogy a történelemmel sem vagy tisztában 16-os, még a mai történelmet sem ismered. Amit leírt a 14-es válaszoló, mindenben igaz a mai Oroszországra is, ezt még az orosz vezetők sem tagadják.
2022. okt. 6. 12:40
 18/22 anonim ***** válasza:
24%

17.

"történelemmel sem vagy tisztában"

Gondolom a tükröd jó koszos azért nem használod!

Igen nem tagadják az orosz vezetők hogy a Szovjetunió már nincs, mivel felbomlott.

2022. okt. 6. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
Elszigetelt eset lehet kiragadott példa.A világháborúban sem voltak mindig jó körülmények mégis sikerült nyerniük úgy látszik mára elfelejtették a mostani katonák.
2022. okt. 6. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:

20.

Ez nem volt trágár szöveg? Szerintem törölni fognak a moderátorok!

Talán ideges vagy

Az az ideges aki simlizik !

2022. okt. 6. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!