Ha tényleg olyan rosszak a szankciók, akkor miért akarja a legtöbb Európai Uniós ország, tényleg csak a magyar kormány az okos az összes többi hülye?
Én megszavaznám a szankciókat, pont, mint ahogy Orbán is megszavazta őket.
Szerintem tök jó, hogy a szankciók miatt véget ért a háború.
Meggyőztek erről a lipcsik, pedig mi itt vidéken ilyen maradi módon tényeket nézünk.
#12 Így akár bal- akár jobboldali vagy elégedett lehetsz Orbán döntésével.
Legalább ebben konszenzus van.
#14 Kb. 1000-szer mondták el az érveiket ezzel kapcsolatban.
Amúgy a baloldal azt várja el, hogy megszavazza. Akkor mi a problem?
Az a problem, hogy senki sem érti, miért szavazol meg valamit, kétszer is, amit utána el akarsz töröltetni és mi a garancia arra, hogy amit el akarsz töröltetni, nem fogsz újra aláirni, majd megint eltöröltetni, majd megint aláirni stb... stb...
ez a problem megmagyarázhatlatlan 1000-szer is.
#17 Újat mondok kedves baloldal, kapaszkodjatok: a világ változik.
Azt mondja a többség egy közösségben (EU): legyenek szankciók.
Legyenek. Ha a többség szerint ez megoldás.
A szankciók nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Kicsit sem.
A többség továbbra is azt mondja de jók ezek. Szankcionáljunk tovább!
Lehet változtatni kellene?
Ha nem érted, az egy másik kérdés.
Én támogatom, hogy vonják vissza a szankciókat, ha valaki pontosan megmondja, hogy mely szankciók nem működnek, melyek működnek és arra is kiváncsi lennék, hogy mi a garancia arra, hogy, ha ezen szankciók visszavonásra kerülnek, nekünk annyira jó lesz?!
Van arra vonatkozóan bárkinek is, bármilyen adata, hogy mitől esne felére az infláció már a szankciók visszavonását követő napon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!