Putyin úr számára tényleg már csak annyi kérdés van hogy milyen kávét kerjen miután a Nyugat legyőzte saját magát a szankciókkal?
Mindenhol azt hallom Oroszország nem győzhet. Most a eljövendö két hét a putinhivök reménysége, 2 hét amig rendezödik a russzki és akkor kezdődik valami.
Minden szakértő azt mondja oOrszég nem gyözhet, csak putin hivők mindjá hogy ez nem igy van, és hogy kb két hét. Kiváncsian várom hogy utána hány hét még.
putyinnak egy lehetősége van, sírhelyet választani magának.
Az oroszoknak nem, mert azt már megásta ő maga, a primitív erőszakos, buta fejével.
Putyin az egyik legintelligensebb politikus.
Az én véleményem az egészről...
Az én mámán még bújkált a pincébe Orszoszok elöl.. Amerikaik elöl viszont nem kellet bújkálnia... Cink vagy nem cink még ürülékkel is bekenték magukat mamámék, hogy ne erőszakolják meg őket az Oroszok, ha megtalálják őket... Amerika párti vagyok... Oroszországtól nem kaptunk semmit, csak fenyegetést.
Nem értem miért szimpatizálnak az idősebb Magyarorok Oroszországgal... Vagy is tudom, túl sok tv-t néznek...
-Ha ki mégy tüntetni Oroszországba és hangos vagy elhúrcolnak...
-Ha ellenzéki képviselő vagy és ráadásul népszerű..megmérgeznek véletlen.. majd bebörtönöznek...
-Ha van pénzed és nem csinálod azt amit Putler akar akkor véletlen felvágódik az ered vagy kiesel az ablakon, persze véletlen...
- Ha Oroszországnak nem tetszik valami akkor lebombáz egy fél országot, ahelyett hogy kultúráltan megbeszélné tárgyaló asztalok mellett...
Nem tanulták még meg a Magyarok, hogy nekünk nem kell oroszország? 1956-ot Elfeledtétek? Több mint 2 millió Magyar hagyta el az országot akkor.. vissza se jöttek! Megint eljátszuk? Meddig? Míg nem lesz Magyar? Hahó??? Alig van már Magyar.... Ébredjetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!