Putyin elnök úr tegnapi beszéde egyetértetek?."Akarjuk e, hogy a gyerekek az általános iskolátol kezdve iskoláinkban,olyan perverzionak legyenek kitéve ami leépuléshez és kihaláshoz vezetnek?"Ezt akarjuk országunknak és gyermekeinknek"?
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 09:23
11/20 Drakula válasza:
5-ős.
Nem egészen. Ezen dolgok amerikai, német meg egyéb más jobb oldali csoportok is vallják.
12/20 anonim válasza:
Mert ugye az oroszok általános alkoholista életmódja nem leépítő jellegű....
13/20 anonim válasza:
Kérdező, ne izgulj, ez a veszély semennyire sem fenyeget, merthogy itt a mi csudaországunkban, már ott tartunk, hogy nemhogy LMBTQ nincs az iskolákban, de már a gyerek is magától megy haza, mert beázik az osztály. Tanárról meg nem is beszélek, mert az ismeretlen fogalom lesz lassan az oktatásban.
Ki lehet jelenteni, hogy megmentettétek a magyar oktatást az LMBTQtól!
győztél kérdező
14/20 Drakula válasza:
"az lmbtq igenis egy perverz közösség ami a fehér ember kipusztulására"
Az a BLM, te barom. Az LMBTQ- nem bőrszinről szól.
"vanaki férfiként nönek képzeli magát az igenis perverz"
Identitás zavar, nem perverzió.
15/20 anonim válasza:
Mobiltelefonnak megvan az a hátránya, hogy az elmeosztályról is működik.
17/20 A kérdező kommentje:
én keresztény vagyok igaz nem gyakorlom,de tudtommal a kereszténységben égbekiálto bűn a homosexualitás,nehogymár engem szoljatok le mert a normalitás mellet teszem le a voksom,és elitélem az aberáciot ami a hagyományos család modelt támadja
2022. okt. 1. 18:24
18/20 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, halgass egy kis Tóth Gabit, biztos jobb lesz a kedved tőle!
19/20 Drakula válasza:
Már meg bocsás, de mitől normálisabb már a kereszténység?
20/20 MDaniel98 válasza:
Putyin inkább azzal foglalkozna, hogy hogyan nyeri meg a háborút amit kirobbantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!