A liberálisok miért nem örülnek annak, hogy Olaszországban egy női vezető nyert?
Figyelt kérdés
Mint tudjuk női vezetőkkel egy szebb holnapra virradunk, ahol egymás kezét megfogva egy férfi energiáktól mentes földi utópia köszönt ránk.2022. szept. 30. 18:31
11/26 anonim válasza:
Csak azok a nők érdemelnek egyenlő jogot a baloldaliak szerint akik a baloldaliakkal értenek egyet.
12/26 anonim válasza:
11 te sem a legélesebb kés vagy a fiókban
13/26 anonim válasza:
Amelyik nő férfi érdekeket kepvisel az számomra nem tekinthető nőnek csak a női nem árulójának
14/26 anonim válasza:
Ha valami hatalmas véletlen folyamán Dúró Dóra lenne valaha az ország miniszterelnőke (bár szerintem mindenki közös érdeke, hogy ne legyen az), akkor is gyalázat lenne. Hiszen a feminizmus nem arról szól, hogy minden nő tökéletes, és csak igaza lehet. Nem. Nők is lehetnek aljas hazudozók, nőgyűlölők, kártékonyak. És aljas nőgyűlölőknek nem kellene hatalomhoz jutni.
15/26 A kérdező kommentje:
11, igazad van. Ha Dobrev lenne a miniszterelnök, akkor menne a szöveg, hogy milyen csodálatos NŐ, de ha Dúró Dóra, akkor menne, hogy micsoda náci :D.
2022. okt. 2. 05:57
17/26 anonim válasza:
#15 szerintem Dobrevnek sem örülnének. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az embert (politikust) a tettei alapján ítélnek meg, és ha náci, akkor náci.
18/26 A kérdező kommentje:
Dobrev sokkal inkább kommunista, mint amennyire Dúró náci. Tudod, kommunista nagypapi. De neked ez biztosan jobb.
2022. okt. 2. 13:56
19/26 anonim válasza:
#18 az én apám meg vérfideszes. Én mégsem vagyok az, teljesen liberális vagyok. Akkor ez mégsem genetika?
20/26 A kérdező kommentje:
19. Dobrev mami a mai napig a rabolt zsidóvillában él a Szemlőhegyi úton Budán. Gondolom a pirinyó agyaddal véletlenül sem feltételeznél olyat, hogy semmivel sem másabb, mint a kommunista, rákosista nagypapi, akitől örökölte a rabolt vagyont?
2022. okt. 2. 14:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!