Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondolsz arról, hogy az...

Mit gondolsz arról, hogy az oroszok és amerikaiak illetve néhány eu-s ország is épp az ukrajnai háborúról tanácskozik?

Figyelt kérdés

Trump és Putin Szaúd-Arábiában találkozik holnap.

Franciaországban meg a francia, a dán, a holland, a lengyel, a német, az olasz és a spanyol kormányfők, valamint a NATO-főtitkár, az európai bizottság elnöke és az európai tanács elnöke találkozik.

febr. 17. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

"Trump és Putin Szaúd-Arábiában találkozik holnap"

Erre valami forrás? Legutóbb még arról szóltak a hírek hogy a két fél külügyminiszterei illetve küldöttei találkoznak csak.

Én egyébként nem tudom az Eu részéről mi ez a nagy pálfordulás, évekig ment a duma hogy az oroszokkal nem lehet békét kötni, sőt, tárgylni sem. Még azon is kiakadtak az európai vezetők, ha valamelyik politikus felhívta Putyint. Most meg hirtelen ott akarnak lenni a tárgyalóasztalnál és egyezkedni az oroszokkal...

febr. 17. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Az EU vezetők eddig sem akartak tárgyalni az oroszokkal mert szerintük majd ha győznek az ukránok akkor jól megmutatják az oroszoknak.

Szóval én sem teljesen értem a hiszti okát. Jó tudom hogy kellemetlen amikor valakit levegőnek néznek, de hát nem kell úgy viselkedni hogy levegőnek nézzék az embert.

febr. 17. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
A Békeharcos meg se itt, se ott :))
febr. 17. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

#1 tudni akarják hogy akarják elosztani a világot, nem úgy mint jaltánál...

És tényleg, ruszkikkal nem lehet tárgyalni, úgy is hazudnak, és csak az erőből értenek.

febr. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!