Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem örülnek annak, hogy Olaszországban egy női vezető nyert?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk női vezetőkkel egy szebb holnapra virradunk, ahol egymás kezét megfogva egy férfi energiáktól mentes földi utópia köszönt ránk.

2022. szept. 30. 18:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 én csak azt tudom mondani, hogy az apa bűnéért ne a fiú lakoljon. Az apám fideszes elmebetegsége nem az én hibám, és igen, kikérem magamnak, ha valaki ez alapján ítél meg.
2022. okt. 2. 14:34
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te retardáltabb vagy a válaszaid alapján, mint amit a kérdésből feltételeni lehetett.

És ez óriási szó, mert eleve nem indultál túl magasról...

2022. okt. 3. 14:17
 23/26 A kérdező kommentje:
22, látom, hogy téged megterhel az intellektus jelenléte, de ez ügyben anyukádnál reklamálj, ne nálam.
2022. okt. 3. 17:52
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
#23 nem sikerült megcáfolni a 22-est
2022. okt. 3. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
AZ INTELLEKTUS! Hajjaj:DDD Hát ha felétek az értelmetlen kérdéseket hívják így, akkor nagy a deficit:D
2022. okt. 3. 19:20
 26/26 MDaniel98 ***** válasza:
Mert nem az ideológiájuknak megfelelő politikát visz.
2022. okt. 4. 10:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!