Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyet értesz egyes országok...

Egyet értesz egyes országok ezen hozzáállásával?

Figyelt kérdés

Például Észtország és Lettország bejelentette, hogy a sorozás elől menekülő oroszok nem kapnak majd náluk menedékjogot, mondván hogy a háború ellen nem tiltakoztak de harcolni bezzeg nem mernek. A többi balti állam hozzáállása még kérdéses.

Te mit gondolsz róla, helyes hozzáállás ez?

2022. szept. 26. 08:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Alapvetően értem én ezt a hozzáállást, de ez érzelemvezérelte vélemény, ami nagyjából egy dacos tinédzsernek áll jól. Politikusként át kéne gondolni a következményeket is: ha Szergej nem léphet le a sorozás elől, akkor Szergejt kiviszik a frontra, ahol ukránokat fog ölni. Tényleg ezt akarják a Balti államok?
2022. szept. 26. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
10) nem tudom.nemzetinek álcázott nácikról tudok csak,meg a már jól bejáratott liberálisokról.
2022. szept. 26. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:

11-esnél a pont.

Nem az lenne az érdekük, hogy Putyin hatalma gyengüljön az elmenekült oroszok milliói miatt is?

Neeem, maradjanak csak otthon, és jöjjenek rá arra, hogy csak Putyinra számíthatnak.

Igen következetes magatartás.

2022. szept. 26. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Könnyű ám dobálózni ilyenekkel, hogy mért nem csinál a jobbágytársadalom forradalmat... egy olyan országban, ahol évszázadok óta szisztematikusan irtják kifelé a titkosszolgálatok a cipőfűzőkupacnál mélyebb agyi elvonatkoztatásra, és netán forradalomszervezésre képes, illetve készülő elemeket. A 99%-uk azelőtt eltűnt, hogy a létezésük bárkiig eljutott volna. Meg aztán szerintem pont ne egy Magyarország szájaljon ilyenekről, ami még ezt a pipogya közröhejt sem képes a saját fejéről eltakarítani. Amerika is ám olyan, hogyha levennék a tetejéről azt a világ minden csücskéből odamenekült vékony értelmiséget, akkor a maradék az a Mónika-show szintje. Nem demokrácia nem lenne ott, hanem még villanyáram se.

Hogy mit csinálnék, ha én lennék valamelyik balti ország? Már réges rég listám lenne a teljes orosz lakosságról, pláne azokról, akik valaha az interneten bármiben is megnyilvánultak a politikai érzelmüktől kezdve a társkereső oldalakon fellelhető rokonságukig. Aztán válogatnék szépen, ki jön be, ki megy ki, meg kit vetünk a cápák közé.

Jut eszembe, annyit azért Magyarország is megtehetné, hogy biztosítja legalább a hanti-mansi meg a kurultájos rokonságot a feltétel nélküli befogadásról. Ilyenkor hol a Ғaszban vagyunk? Megint ötszörös arányban viszik a frontra a kisebbségeket fogyni. Közönséges genocídium. Nem én mondom, Jukutszkban már kimondták. Észteknek is melegen ajánlom a sajátjaikat, hadd ne soroljam föl a karéloktól az izsórokig... Nem mindenki fehér heteró ortodox orosz edinaja szavazó, csak mert piros passzportja van. Sokan most égetik a személyazonosságukat a nyírfásban épp...

2022. szept. 26. 11:27
 15/16 MDaniel98 ***** válasza:
Nekem ezzel alapvetően nincs bajom, senkinek sem kötelező befogadni valakit, különösen nem ha nem akarja az adott egyén az állampolgári kötelességeit teljesíteni, abban az esetben ha nem fűlik hozzá a foga.
2022. szept. 26. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem helyes. Honnan tudják, hogy nem tiltakoztak a háború ellen?

Egyébként egyértelmű, hogy az oroszok sem szívesen mennek meghalni egy háborúba (jó, páran igen, de az más eset.).

Ennek a háborúnak az orosz nép és az ukrán nép az áldozatai. Mint a háborúknak általában.

2022. szept. 26. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!