Megváltozik a világ hozzáállása, ha kiderül, hogy Zelenszkijék Csernobilban uránt dúsítottak atombomba készítéshez?
Figyelt kérdés
Felröppentek ilyen hírek, mivel ez lehet az oka annak hogy az oroszok olyan gyorsan elfoglalták Csernobilt2022. febr. 25. 20:40
1/9 anonim válasza:
Ha azt is csinálták, kinek mi közze hozzá, hogy egy független állam mit végez a saját területén?
3/9 A kérdező kommentje:
Bizony ilyesmit csak a nagykutyák beleegyezésével lehet csinálni.
Az USA Iránt is készül lerohanni ilyen okok miatt.
2022. febr. 25. 20:47
4/9 anonim válasza:
Kievet Beloruszból lehet legkönnyebben elérni. Éppen útba esett.
6/9 anonim válasza:
Kicsit olvass utána mi a különbség az energiatermelő reaktorok, és a dúsító üzemek között, mielőtt hülyeséget kérdezel. :D :D :D
7/9 A kérdező kommentje:
Mondtam én olyat, hogy a reaktorokban dúsítanák az uránt?
Hol??? Muti!!
2022. febr. 27. 19:51
8/9 anonim válasza:
7: Talán jobb lett volna ha erre nem így reagálsz... csak elengeded a kérdést ha már tévedtél :)
De igen... Te a csernobili erőműre gondoltál, mivel kb semmi más nincs ott. Illetve az oroszok a csernobili erőművet foglalták el, amivel nyilván Te is tisztában voltál a kérdés feltevésekor. :D
Vagy úgy gondoltad az csernobili uszoda medencéjében? :D :D Nem ott sem dúsíthattak uránt :D
Szeretem az olyan embereket akik ha tévednek, kimagyarázzák hogy Ők nem úgy gondolták és a másik a hülye... :D :D :D
9/9 A kérdező kommentje:
Hogy tévedtem volna?
Kérdeztem!!!!
2022. febr. 27. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!