Mi fog most történni, ha készek atomfegyvert használni az oroszok? Tényleg megteszik?
2022. szept. 22. 18:24
2/11 anonim válasza:
Természetesen. Igazából mért vannak kétségeid?
3/11 anonim válasza:
Mivel erőszakos terrorállam, ezért nem lenne meglepő tőlük.
4/11 anonim válasza:
Ideje leporolnod a katonakönyved. Hamarosan szükséged lesz rá. :)
5/11 anonim válasza:
Megteszik e, ezt csak ők tudják vagy még ők sem , ide jutottunk a 21.században.
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg csak blöffölnek, kiírnák magukat a civilizált országok közül, ha valóban atomcsapást csinálnának. Kína, India is elfordulna tőlük ezek után, ezt pedig nem kockáztathatják.
7/11 anonim válasza:
Akkor az egész világ azon lenne, hogy megfékezze. Nem hiszem, hogy szükségük van még több ellenségre.
8/11 anonim válasza:
"A korábbi orosz elnök szerint az orosz hiperszonikus rakéták hamarabb elérnék az európai és amerikai célpontjaikat, mint a NATO-csapás Krímet."
Nem értem ezt, az orosz rakéta 12 ezer km/h tud menni, az amerikai Minuteman III, meg 24 ezer km/h-val
9/11 anonim válasza:
"Akkor az egész világ azon lenne, hogy megfékezze."
Dehogy lenne azon. Én például kifejezetten támogatom és kétlem hogy én egyedül.
10/11 MDaniel98 válasza:
Medvegyev a háború kitörése óta erőszakosabb még Sztálinnál is, gondolom ez hatalomtechnikai lépés nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!