Kinek az érdeke a kaukázusi-europid Európa elszaracénosítása és elnégeresítése, Afrika és Közel-Kelet Ázsia ide utaztatása?
Én azt nem értem, és valaki, aki a migrációt pártolja, elmagyarázhatná nekem, hogy, amennyiben az EU ezt jó dolognak tartja, és jogosnak, akkor miért nem szervezi meg, hogy azok, akik Nyugat Európába szeretnének menni, a saját kiindulási országaikban jelentkezhessenek, és kilétük igazolása, szándékaik kifejezése után teljesen legális és biztonságos módon eljuttatnák őket a választott országba?
Ha annyira emberbarát az unió, hogy befogadja ezeket az embereket, akkor miért hagyja, hogy életveszélyes, borzasztó körülmények között kelljen Európába jönniük, az embercsempészeket gazdagítva?
Most komolyan azt várod, hogy elhiggyük, hogy ha az EU utaztatná a bevándorlókat akkor NEM sivalkodnál itt, hogy íme a bizonyíték, hogy el akarják "szaracénosítani" Európát? Mikor egy tényben és annak az ellenkezőjében is a saját összeesküvés-elméleted bizonyítékát látod, az annak a jele, hogy ideje behúzni a kéziféket, mert valami nagyon nagy baj van a racionális gondolkodásoddal.
Amúgy az EU-nak se kötelezettsége, se jogköre, se érdeke nincs utaztatni ezeket az embereket. Aki ténylegesen menekült és ezt igazolni is tudja, azt befogadjuk, ahogy azt a nemzetközi normák és az alapvető emberi erkölcs is előírja, minden más (EU-n kívüli) bevándorlóról meg eldöntik az egyes tagországok, hogy engedélyezik a letelepedését vagy sem.
"Nagyon okosnak hiszed magad, Drakula, de senki sem azt állítja, hogy MINDEN migráns fiatal férfi!"
Nem, tényleg nem.
Azt állitottad hogy:"Ez akkor lene igaz ha nők is jönnének de csak férfiak jönnek"
33: ez volt az első kommentem, én nem tudom, miért kell azt hinni, hogy egyes korábbiak is tőlem származnak?
Amúgy, a kirohanásod azt bizonyítja, hogy nem tudsz válaszolni a felvetésemre.
Is amugy ja, itt egész okosnak érzem magam. De csak azért van mert sok hülye közt vagyok, akik azt hiszik hogy a migráció azért történik mert valaki(k)
el akarják "négereresiteni" europát, is nem pedig az elöbb felsorolt okok miatt.
Hány éves voltál te 2015-ben, amikor ez az egész elindult? Emlékszel rá?
Az nem egy spontán folyamat volt. Különben már ezerszer megtörtént volna, volt már épp elég háború a világban eddig is. (Ha pedig, esetleg, mégis spontán indult volna, hát, abban esetben pedig nagyon hamar rájöttek egyesek, hogy ezt ki is lehet használni, és micsoda lehetőségek rejlenek benne!)
Ahogy írtam: ha VALÓBAN humanitárius szempontok vezérelnék az uniót, akkor segítenének eljutni ezeknek az embereknek Európába, és, ha VALÓBAN az európai emberek érdekeit képviselnék, akkor a személyazonosságukat is firtatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!