A nagy európai népek, németek, angolok, franciák, olaszok, svédek, stb. eltűnnek vagy csak pár millióan maradnak majd?
Olvass utána a Kalergi tervnek.
Én erről először 2008-ban hallottam.
Akkor azt hittem hülyeség, pedig akkor már egy ilyen konteonak tűnő dolog bejött.
Mára egyre jobban látom, hogy ez a terv is létezik.
1-es! Tényleg olvasson utána, utána olvasson utána, hogy akarják a keresztények kiirtani a protestánsokat, hogy akarják a fehérek kiirtani az amerikai négereket, hogy akarnak százezer, egymillió zsidót Magyarországra telepíteni a jól védhető lakóparkokba, ha egy világháború elsöpri Izraelt, konteós baromság mindenre van a kérdés, hogy vagy-e akkora barom, hogy elhiszed...
Mondja neked egy "konteó", ami igaz?
Magyarországon évi több tízezer haláleset van, (és ez csak Magyarország), amit meg lehetne akadályozni csak azzal, ha csökkentenénk az alkohol és dohányfogyasztást, mégsem tesszük. Erről basszus miért nincs flancos konteó? Pedig ez még igaz is és ebbe rengetegen halnak bele.
De ilyen hülyeség mint a Kalergi ezt hívők olvassák, pár napja is valami agyament konteós gyerek írt ki kérdést a kalergiéről, és mikor kiparodizáltam már oda hallucinált minden kérdés alá, az ilyen dolgok elég sokat elmondanak a "kalergihívők" józan eszéről, vagyis annak hiányáról...
Igen, már akkor is itt kapálóztál a Kalergi terv miatt, láttam.
Természetesen személyeskedésen kívül akkor se futotta többre.
Te szent isten...........
Miért kérdezel egyáltalán? Keress egy az ízlésednek megfelelő összeesküvés elméletet aztán kész, ez az oldal marhára nem erre való...
6-os! Nem, te kapálóztál és folytatod most is a Kalergi-terved miatt, amikor megmutattam, ahogy most is, hogy mindenre van konteó a talonba tartva -csak éppen a valóságra nem volt, mert én biza egy konteót nem olvastam, ami arról szólt volna, hogy másmillió illegális migráns lepi el Európát például, mert ahogy akkor is céloztam rá ez a konteósoknak is szürreális volt, hát igen az élet nagy mókamester- akkor jött a sírás, hogy ez személyeskedés.
Pedig nem,, ez volt maga az érv, és most jön a személyeskedés figyelj
3...2....1: Túl buta vagy hozzá, hogy értsed, hogy ez miért érv. Ezen viszont nem tudok változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!