Kinek az érdeke a kaukázusi-europid Európa elszaracénosítása és elnégeresítése, Afrika és Közel-Kelet Ázsia ide utaztatása?
Figyelt kérdés
Kik cseszték el?2022. szept. 22. 13:02
11/40 A kérdező kommentje:
Itt élek a román-magyar határ mellet! Mindkét oldalára átjárok. Láttam őket! Láttam, hogy milyenek és láttam, hogy kik jönnek és igyekeznek Európába. Minden nap fognak egy-egy buszra valót itt a környéken mindkét oldalon ahol élek.
2022. szept. 22. 13:23
12/40 anonim válasza:
Kik fognak, milyen buszra, és minek?
13/40 anonim válasza:
#11 Kérdező!Nem tudom a románokat, a román államot mennyi ismered?Csak mert az lenne a kérdésem, hogy a románok hogy állnak ehhez?Foglalkoznak ezzel, tesznek bármit is?
14/40 anonim válasza:
Én sohasem hittem volna, hogy ilyen nagy dolgok dőlnek el a Román-Magyar határon, mint Európa sorsa.
Aztamindenit!
15/40 MDaniel98 válasza:
Azt azért levonhatjuk már szerintem, hogy a 2015-ben Európába érkező migránsok többsége már erősen ráfizetéses és nem váltották be a hozzáfűzött reményeket, gazdasági szempontból semmiképpen.
16/40 anonim válasza:
Putyin + Iszlám Állam + Kína + nyugati szélsőbal érdeke?
17/40 A kérdező kommentje:
"#11 Kérdező!Nem tudom a románokat, a román államot mennyi ismered?Csak mert az lenne a kérdésem, hogy a románok hogy állnak ehhez?Foglalkoznak ezzel, tesznek bármit is?"
Tessék, itt fognak meg a román rendőrők párat egy kamionban megbújva:
2022. szept. 22. 13:45
19/40 anonim válasza:
#17 #18 Nem semmi.Legalább akkor ők is próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!