Jövő héten csatlakoznak az elfoglalt területek Oroszországhoz. Zelenszkij meg meri lépni azt, hogy ezentúl orosz területeket támadjanak?
Figyelt kérdés
Pénteken kezdődnek a népszavazások.2022. szept. 20. 20:39
11/23 anonim válasza:
A legutóbbi is az volt, aztán becsúszott néhány rakéta és inkább mégsem akartak szavazósdit tartani.
Amúgy is hülyeség ez a kamu népszavazás, senki nem akar Oroszországhoz csatlakozni, senki nem fogja ennek az eredményét sem elismerni, népszavazással nem lehet kiszakadni egy országból.
Nem is értem 2022-ben miért erőltetnek ilyen baromságot az oroszok.
12/23 anonim válasza:
Rohadtul laggol ez a link. Miket tölt még le a videón kívül?
13/23 A kérdező kommentje:
Nekem rendesen megy. RT stream.
Holnap fog beszélni Putyin
2022. szept. 20. 21:13
14/23 anonim válasza:
Akkor most Putyin beszéde is úgy járt, mint a legutóbbi népszavazás? :D
15/23 anonim válasza:
Ez a "John McClane" nevű egyén itt éli az egész életét?
Akárhová klikkelek, biztos van tőle hozzászólás.
16/23 anonim válasza:
Nem hiszem hogy akkor tovább fogják támadni azokat. Hivatalosan (legalábbis Oroszországban) saját terület lesz, amit jogilag atomfegyverekkel is védhetnek, teljesen nyugodtan, ezek után nem merik szerintem tovább támadni őket
17/23 anonim válasza:
#16: a Krímet is saját területnek tekintik és ott is volt ukrán csapás. Mit mondtak az oroszok: a katonák tiltott helyen dohányoztak...
18/23 A kérdező kommentje:
Na.
Sorozás lesz és népszavazás is. Putyin most mondta.
2022. szept. 21. 08:20
19/23 anonim válasza:
"Zelenszkij meg meri lépni..."
Milyen aranyos, hogy még mindig van, aki azt hiszi itt ő dönt bármiről is. 😆
20/23 Alex Fly válasza:
Senki nem fog csatlakozni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!