A román külügyminiszter területeket kér ukrajnából. Nekünk Kárpátalja jöhet vissza...Lehet ebből valami?
Kérdezd meg a román elvtársat Erdélyről. :) Kapnál tőle egy akkora maflást, hogy befosnál. Erről ennyit.
Ezt a kárpátaljás témát meg lehetőleg addig engedjétek el, amíg nem csináltok valami komolyabb bajt. Engem nem zavar, ha valaki széljobbos, amíg otthon csinálja, de ha elterjed ez a hülye gondolat a magyarok hülye, de lelkes rétegében, akkor magyar fog magyart ölni. Tudom, hogy ez nektek nem lenne probléma, de én inkább kihagynám.
Kinek mire van joga? Ezt csak az dönti el, hogy kinek van nagyobb gazdasági ereje és erősebb hadserege. Illetve ami még fontosabb: hogy a nagyhatalmi érdekek mit kívánnak.
Egyeseknek joguk van olyan területeket a magukénak nevezni, ahol az ott élők nem is akarnak oda tartozni, másoktól bűn az, ha a honfitársaik szuverenitását hangsúlyozzák egy külföldi országban.
,,Ki tudja ezt eldönteni, Frodó?"í
Mindenesetre amíg továbbra is alávaló és gyenge ország vagyunk, addig sok jóra ne számítsunk senkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!