Miért most kérik vissza a gyarmatok az ékszereiket a brittektől? Szerintem a még élő Erzsébet királynétől ugyanannyi esélyük lett volna mint a most hatalomra került Károly hercegtől.
Ráadásul királynő egy mosolygós jóságos asszony volt Károly pedig egy fapofa.
A királynő nagyon sok évtizede birtokolta ezeket biztos már megunta Károly pedig épp hogy csak most kaparintotta meg.
8as belinkelt egy cikket, benne a válasz.
Te vagy az arrogáns, hogy mások nem képesek rákeresni a Google-ön, miközben úgy tűnik te sem.
Ja azért írtam be a keresoszavakat mert tudok rákeresni... amúgy meg Nekem nem is kellene rákeresni mert én már elolvastam a cikket. Van némi fogalmi zavaros. Mégis miért keressek rá olyasmire amit már elolvastam?
12-es te meg olvasd el a kérdést is, hátha akkor majd arra fogsz valaszolni
Akkor majd a GYK népe megmondja az egyetemes igazságot:D
De szerinted mégis honnan tájékozódnak az emberek?:D Hisz itt csak vagy ugyanazt tudjuk elmondani amit a cikk állít - és ami teljesen logikus - vagy a hasünkre ütünk és a véleményünket mondjuk, ami meg aztán még annyira sem egyetemes igazság, mint egy cikk állítása:D
Te játszod a hülyét, hiszen tudod, hogy mi a válasz, mégis rákérdezel.
De tessék, akkor leírom.
A szóban forgó gyémánt a hagoymány szerint balszerencsét hoz a férfiakra, így a királynői korona részét képezi. Ez a korona az elmúlt évtizedekben II. Erzsébet fején volt, szóval nehéz lett volna meggyőzni, hogy ugyan, adja már vissza.
Viszont most úgy néz ki, hogy az elkövetkezendő kb 100 évben az Egyesült Királyságnak férfi uralkodója lesz, íg yneki elsőkézből nem lesz szüksége a gyémántra. Igaz, a felesége fejére fel fog kerülni a királynőket illető korona, de az a lényeg, hogy jelenleg senki nem hordja. Ezért ez egy jó alkalom arra, hogy visszakérjék.
A gyémántot UK ajándéknak tekinti, de erről a származási országok másképp vélekednek. Mondjuk kérdéses, hogy kit illet, ha több ország is bejelentette az igényét. Így azért akkor isnehéz dolga van UK-nak, ha vissza akarná adni.
Ha a T-800as mondja, hogy "add ide a ruhád" akkor gondolkodás nélkül leveszed magadról és odaadod neki. De mindne más esetben egyrészt bunkóság olyat kérni, ami épp az adott illetőn van, pláne ha az a kontinens egyik leginkább köztiteszteletben álló királynője.. másrészt így van hivatkozási alapuk a kérésre, mondván úgysem fogja most hordani senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!