Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka, hogy II.Erzsébet...

Mi az oka, hogy II.Erzsébet ilyen szép kort élt meg? Mit étkezhetett?

Figyelt kérdés
96 éves nagyon szép kor. Szinte minden idős embertől tanácsot szoktam kérni, hogy vezessem az életem. Mi az oka, hogy idáig tudott élni egészségben? Sok angol királyi fanok tudtok információt adni arról, hogy milyen étrenden volt? Különleges életelixíreket használt-e? Minden ami fontos? Kedvenc étele?
2022. szept. 11. 20:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
19%
Haláláig sok alkoholt megivott minden nap. Olvass utána.
2022. szept. 11. 20:11
 2/31 A kérdező kommentje:
Az konzervál
2022. szept. 11. 20:13
 3/31 A kérdező kommentje:
Hol olvassak utána?
2022. szept. 11. 20:13
 4/31 anonim ***** válasza:
91%
Az interneten.
2022. szept. 11. 20:21
 5/31 A kérdező kommentje:
Volt különleges étrendeje?Különleges életelixíreket használt-e? Minden ami fontos? Kedvenc étele?
2022. szept. 11. 20:23
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Adenocrom.
2022. szept. 11. 20:28
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

Jó génjei voltak. Az anyja pl. 101 éves korában halt meg.

...és a család többi tagjával ellentétben nem volt láncdohányos, így nem is vitte el a rák mint a hugát, az apját, a nagyapját, nagybátyját.

2022. szept. 11. 20:45
 8/31 anonim ***** válasza:
79%
Sokat nyom a altba hogy nem sokat kellett idegeskednie afelől hogy nem lesz holnap mit ennie vagy miből fizeti ki a számláit, nem mellesleg enni is ehetett azt ami a legegészségesebb.
2022. szept. 11. 20:45
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Az édesanyja szintén nagyon hosszú kort ért meg: 101 évet.

Alapvetően mértékletesen és egészségesen étkezett. Szerette a testmozgást (pl. kiválóan lovagolt), szeretett a szabad természetben lenni. Emellett tevékeny ember volt, nem tespedt el, hanem szigorú rend szerint végezte a tennivalóit még nagyon idős korában is.

Egyébként, kérdező, ha már érdekelnek az idős emberek: a szomszédságomban él(t) egy idős házaspár. A bácsi 101 évet élt, két éve hunyt el. Felesége most ősszel tölti be a 96 évet. A bácsi is élete végéig tett-vett a kertben, a néni most is tesz-vesz. Gondosan ki van gyomlálva a gaz, öröm ránézni a virágoskertjére. A bácsi élete végén már a rossz látása miatt olvasni nem tudott, a tévét/rádiót nem hallotta, neki csak a manuális tevékenységek szereztek örömet. A kertje éltette, mint most a feleségét is.

2022. szept. 11. 20:48
 10/31 anonim ***** válasza:
65%

Ez sokszor teljesen logikátlan amúgy… sok munkás ember is megéli a 90+ kort…

Nekem is volt egy rokonom aki soha nem mert férjhez, nem kellett idegeskednie a gyerekek miatt, 94 évig élt…

Azért Erzsébetnél nyilván szerepet játszik a luxus élet… legjobb étel, kényelem, legjobb orvosok…

De én soha nem akarnék 96 évig élni, sztem már 80 felett szenvedés…

2022. szept. 11. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!